Concursul SMS „Revelion” continuă

Încă nu te-ai înregistrat în concursul SMS „Revelion”? Expediază un SMS cu textul RO la 2013 chiar acum! Fie că deja participi în concurs sau abia te-ai înregistrat, ai şi mai multe şanse să câştigi tableta pe Android 4.0 Prestigio MultiPad 3170 Pro, pentru că noi prelungim participarea până la 8 ianuarie (inclusiv).

Distrează-te, acumulează cât mai multe puncte şi fii printre cei 15 câştigători!

Convinge-te cât de simplu şi vesel este să participi. Îţi amintim pe scurt condiţiile concursului: odată înregistrat, vei primi întrebările una câte una, prin SMS, cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte. Pentru un răspuns incorect vei primi 0 puncte şi şansa să mai răspunzi o dată la aceeaşi întrebare.

Dacă nu eşti sigur de răspuns, poţi solicita un indiciu. Pentru aceasta, expediază litera „H” la numărul 2013. Iar dacă ai răspuns greşit la o anumită întrebare şi nu ştii răspunsul corect, expediază ca răspuns cifra 0 la 2013 şi treci la următoarea întrebare. Costul unui SMS expediat este 5 lei, TVA inclus.

Concursul SMS este organizat în parteneriat cu Emotion Trading. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul pe pagina www.emotion.md.