Hai cu Moldcell în Suedia!

Visezi să ajungi la Eurovision 2013 din Suedia? Noi îţi oferim şansa unică să vezi cele 2 semifinale Eurovision şi marea finală a concursului live, din Malmo, absolut gratuit! Moldcell va suporta toate cheltuielile de transport şi cazare, iar tu vei putea savura nu doar muzica bună, dar şi 7 zile în unul dintre cele mai romantice oraşe ale Europei!

Ca să devii câştigătorul marelui premiu, te vom pune la încercare într-un concurs SMS. Să vedem cât de bine cunoşti istoria concursului Eurovision, interpreţii, melodiile participante şi regulile de participare.

Răspunde corect la întrebări, acumulează cât mai multe puncte și fii printre cei 15 câştigători:

  • Locul 1 va fi premiat cu o călătorie pentru o persoană la Eurovision + tricou și chipiu Moldcell
  • Locurile 2 - 15 vor fi premiate cu tricouri şi chipiuri Moldcell

Pentru a te înregistra în concursul SMS, expediază un SMS cu textul RO la numărul 2013. După înregistrare, vei primi întrebările una câte una, cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la acceaşi întrebare. Mai mult, în cadrul concursului poţi solicita şi un indiciu, expediind litera H la 2013.

Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază cifra 0 la acelaşi număr. Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită. La fel, poţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită. Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 8 lei, TVA inclus. Concursul se încheie pe 12 aprilie. Pentru detalii, accesează Regulamentul concursului.