iPhone 5S. Mai rapid ca gândul

Ta-daaaaaam! iPhone 5S peste câteva zile va fi în Moldova! El întrece gândul, iar noi îţi întrecem aşteptările! Tu poţi fi primul lui deţinător. Da-da, asta ţi-o garantăm. Cel mai aşteptat smartphone din lume după iPhone 5, abia aşteaptă să ajungă la tine.

Ştim că ai urmărit toate review-urile posibile de pe net, numai ca să afli mai multe despre noua capodoperă Apple. Te asigurăm că nu vei rămâne dezamăgit. iPhone 5S vine cu muuuuulte premiere pe piaţa mobilă, şi anume:

  • Este primul smartphone de 64 biţi din lume.
  • Este dotat cu scaner pentru amprente, care înlocuieşte butonul de start. E cel mai sigur telefon, care îţi permite accesul doar ţie. Oricum ai pune degetul pe ecran la scanare.
  • Are cel mai nou sistem de operare de pe piaţă – iOS 7, care întrece chiar şi viteza gândului.
  • Camera foto este însoţită de un bliţ dual-LED care va face poze de o calitate utimitoare chiar şi pe timp de noapte. Iar filmarea cu 720p cu 120 de cadre pe secundă îţi permite să înregistrezi video slow-motion.

Aici ne oprim. Sunt prea multe de spus despre acest smartphone de-a dreptul revoluţionar. Vrei detalii şi preţuri? Urmăreşte-ne pe www.moldcell.md. În curând venim cu oferta!