Jurnal FM pune la bătaie 2 bilete VIP la Moldcell Unplugged

Au rămas zile numărate până la Moldcell Unplugged. Supergirls Edition!

Ai ocazia să prinzi și tu un loc la eveniment și să savurezi vocile deosebite ale interpretelor Geta Burlacu, Yolka Flyman și Valeria Stoica, fiindcă Jurnal FM îți face rost de două bilete VIP la sesiunea „unplugged” din această primăvară, care va avea loc pe 7 martie, la Leogrand Convention Center.

Ca să ai și tu șansa să câștigi, trebuie doar să te înregistrezi în concurs. Poți să o faci în fiecare zi, până pe 28 ferbuarie, între orele 13:10 – 14:00, expediind cuvântul Supergirls prin SMS la numărul scurt 9955 (8 lei/SMS).

Fiecare participant înscris în concurs va primi un număr unic de înregistrare, care va certifica înscrierea acestuia în baza de date a concursului. Respectiv, cel care va expedia primul SMS va fi înregistrat în concurs cu numărul 1, al doilea – 2 etc. Pe 28 februarie, la sfârșitul ultimei ore de concurs, va fi anunțat numărul total de mesaje SMS, iar un ascultător, care nu a participat la Concurs, va alege un număr din totalitatea mesajelor eligibile, prin apelarea la numărul de telefon cu tarif normal 022 857 067.