Moldcell ți-a pregătit o „Euro-vacanță” de vis

Primăvara asta continuăm să împărțim voie bună și cadouri de preț, în special celor care „Iubesc Europa”. Punem la bătaie o călătorie de vis spre o destinație Europeană, o tabletă și un smartphone de ultimă generație. Oricine are șanse de câștig, fiindcă tot ce trebuie să faci e să demonstrezi că știi cât mai multe despre Europa.

Iar dacă îți plac testele  - atunci e și mai simplu! Începând cu 8 mai 2014, te invităm să descarci imaginile și să participi automat în concursul SMS „Iubesc Europa” care îți poate aduce un premiu prețios, fără prea mult efort, în funcție de punctajul acumulat:

Locul 1 - Voucher de 400 Euro pentru o călătorie in Europa
Locul 2 - Tabletă Samsung Galaxy T210 WiFi
Locul 3 - Smartphone Lenovo A850

Așadar, înregistrează-te  în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte.  Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până pe 8 iunie 2014, inclusiv.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

Baftă!