Moldcell este din nou lider în atragerea clienţilor noi

Compania Moldcell al doilea an consecutiv înregistrează cel mai mare număr de clienţi noi conectaţi la reţea. Conform datelor recente despre evoluţia acestui segment de piaţă publicate de către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) - în perioada iulie-septembrie 2011, Moldcell din nou a deţinut întâietate.

La finele lui septembrie curent Moldcell avea deja peste 1 mil. 171 mii utilizatori, mărindu-şi cota de piaţă la 34,2%! De asemenea, este de remarcat faptul că  actualmente acoperirea reţelei 3G constituie 73% din teritoriul ţării ceea ce înseamnă că de la începutul anului acoperirea a fost îmbunătăţită cu 47%. Iar în toamna acestui an, serviciul Moldcell “Te rog, sună-mă” a fost nominalizat  în top 3 al celor mai bune practici din 120 aplicaţii, în cadrul concursului TeliaSonera Excellence Award.   

La 30 septembrie 2011 numărul utilizatorilor de servicii de telefonie mobilă a depăşit cifra de 3 mil. 427,3 mii, iar rata de penetrare a acestor servicii raportată la 100 de locuitori ai republicii s-a ridicat la 96,3%, arată date ale ANRCETI despre evoluţiile pe acest segment de piaţă în nouă luni ale anului curent.

În acest interval de timp, numărul utilizatorilor de telefonie mobilă a crescut, în raport cu 1 ianuarie 2011, cu 8,3%, iar rata de penetrare a acestor servicii – cu 7,5 puncte procentuale.