Moldcell invită un blogger la Malmö (Suedia)!

Echipa Moldcell care va pleca la Malmö în luna mai, este în proces de formare! Suntem bucuroşi să anunţăm comunitatea online autohtonă că avem un loc disponibil pentru unul din bloggerii Moldovei.
Aşadar, căutăm un blogger ingenios, creativ şi activ care doreşte să plece împreună cu echipa Moldcell la Malmö pentru a fi în centrul tuturor evenimentelor Eurovision 2013.

  • Dacă ai un blog activ de cel puţin un an şi doreşti să ajungi în unul din cele mai frumoase şi mari oraşe din Scandinavia şi
  • Dacă eşti sigur că vei ţine piept tuturor impresiilor, evenimentelor, experienţelor acumulate nu zilnic ci chiar în fiecare clipă împărtăşindu-le totodată rapid şi ingenios cu cei de acasă, atunci ...

              Eşti invitat cu mare drag să participi în concursul nostru!

Pentru a participa la concurs, trebuie să efectuezi următorii paşi:
1. Completează formularul de înscriere la concurs şi expediază-l pe adresa electronică i.cretu@moldcell.md;
2. După confirmarea primită prin e-mail de pe adresa i.cretu@moldcell.md cu privire la înscrierea în concurs, descarcă imaginea specială a concursului şi plaseaz-o pe blogul personal în interiorul articolului din concurs;
3. Scrie un articol creativ, neobişnuit şi atractiv despre Eurovision la tema „#Eu # Moldcell #Eurovision2013 #Suedia #Moldova
4. Distribuie link-ul articolului prin opţiunea Share pe Facebook cu tag către pagina oficială Moldcell de pe aceeaşi reţea de socializare.

Concursul se desfăşoară în perioada 21 martie (15:00) – 4 aprilie (09:00). Anunţarea câştigătorului va avea loc pe data de 5 aprilie pe site-ul Moldcell.

Echipa Moldcell va avea acces la toate evenimentele ce ţin de concursul muzical Eurovision 2013 şi va fi implicată în mai multe activităţi, inclusiv vizitarea Malmö, care este cel de-al treilea oraş ca mărime din Suedia.

Dacă anul trecut, partenerul general al Eurovision în Azerbaidjan, a fost compania-soră Azercell, anul acesta, TeliaSonera, acţionarul majoritar al companiei Moldcell, este partenerul general al celui mai important eveniment muzical al Europei care va avea loc în Suedia. Astfel, compania Moldcell deţine dreptul oferit oficial de către European Broadcasting Union (EBU) de a fi numită Partener Oficial al Eurovision 2013. În această ordine de idei, compania Moldcell organizează în Republica Moldova mai multe acţiuni legate de acest concurs European.

Notă: Moldcell este parte a grupului de telecomunicaţii suedezo-finlandez „TeliaSonera”, prezent în 20 ţări din Europa şi Asia, şi cu 183 milioane de abonaţi la activ. Grupul este recunoscut la nivel global ca fiind pionier al industriei, unul dintre fondatorii mondiali ai telefoniei mobile şi forţa motrică în dezvoltarea societăţii informaţionale din lume.

Regulamentul concursului.