Numele recordmanului lunii februarie este deja cunoscut!

Un număr tot mai mare de abonaţi  îşi încearcă în fiecare lună puterile pentru ca numele lor să fie înscris pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell! Şansa de a deveni recordman o are fiecare abonat fără a depune mare efort. E suficient doar să fii activ şi să comunici cât mai mult fie prin apeluri, mesaje sau alte servicii!

Recordmanul lunii februarie este Andrei Bătrîncea din or. Anenii Noi, care a expediat un număr impresionant de 21614 mesaje SMS (în reţea, naţionale şi internaţionale). Aflând că este desemnat recordmanul lunii februarie, tânărul s-a arătat foarte surprins de acest fapt deoarece nici nu şi-a pus scopul să participe şi, cu atât mai mult, să câştige. Astăzi câştigătorul şi-a ridicat premiul - un telefon modern Samsung I5800!

Andrei Bătrîncea, recordman: „Este pentru prima dată când câştig ceva şi e o surpriză foarte plăcută, mai ales că nu am făcut nimic deosebit. Sunt client Moldcell de mai mult de 2 ani şi sunt foarte mulţumit de calitate, preţuri şi oferte. Vă mulţumesc mult pentru cadou şi invitaţia de a vizita Moldcell Cafe.”

Nu rata şansa să devii chiar tu un adevărat recordman! Expediază un număr cât mai mare de mesaje MMS în luna martie cu toate lucrurile frumoase care te înconjoară şi devino nu doar cunoscut, dar şi premiat! În calcul se iau serviciile utilizate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59.

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.