Schimbă punctele de loialitate pe cadouri la Moldcell Loyalty Shop!

Pentru că apreciem mult că ai ales să faci parte din familia noastră şi vrem ca tu să te simţi special în calitate de abonat Moldcell, îţi oferim posibilitatea să schimbi punctele de loialitate pe cadouri personalizate, originale şi utile în orice zi a anului şi ori de câte ori îţi doreşti.

Vino chiar acum să-ţi alegi cadoul dorit la Moldcell Loyalty Shop, pe bd. Decebal, 139, mun. Chişinău. Aici fiecare îşi va găsi cadoul pe plac, de la numere speciale şi suvenire până la accesorii sau certificate valorice.

Şi pentru că avem grijă ca fiecare abonat din ţară să poată obţine cadoul dorit, îţi oferim posibilitatea să primeşti produsul selectat la cea mai apropiată reprezentanţă Moldcell Center din localitatea ta. Tot ce trebuie să faci, e să urmezi câţiva paşi simpli:

  • selectează cadoul dorit aici,
  • sună la Serviciul Clientelă la numărul 500 (1 leu/apel) şi rezervă un anumit produs,
  • vino la Moldcell Loyalty Shop sau la cel mai apropiat Moldcell Center ca să primeşti produsul solicitat.

Vizitează chiar acum Moldcell Loyalty Shop! Formează *444*1*3#ok de pe telefonul tău mobil, vezi câte puncte de loialitate ai în cont şi vino să-ţi alegi cadoul care îţi place.

Toate cadourile se vor oferi doar în limita stocului disponibil. Diversitatea produselor poate fi modificată de către Operator la propria discreţie, fără notificare prealabilă. Cadourile sunt disponibile la prezentarea actului de identitate valabil şi a numărului de telefon Moldcell de pe care a fost efectuată solicitarea, doar pentru abonaţii care au încheiat un Contract de abonament cu operatorul. Certificatele valorice de 300 lei şi 600 lei pot fi schimbate pe orice produse, cu excepţia cartelelor de reîncărcare, cardurilor de memorie sau dispozitivelor din promoţii în următoarele reprezentanţe: Moldcell Center de pe bd. Decebal, 139; Moldcell Shop de pe bd. Şt. cel Mare, 132, Moldcell Center de pe şos. Hânceşti, 60/4, Moldcell Center de pe str. Kiev, 16/1, Moldcell Shop de pe bd. C. Negruzzi 2/4, Moldcell Shop de pe str. I. Creangă, 47/1.