Smartphone pe platformă Android cu 1 leu

Sunt un om modern şi am nevoie de un telefon care să corespundă aşteptărilor mele. Apelurile video, camera performantă, memoria şi alte aplicaţii utile sunt deja elemente obligatorii într-un dispozitiv care mi-ar permite să fiu liber. De aceea eu aleg smartphoneul 3G Huawei U8500 şi, pe lângă un telefon performant, primesc şi avantaje suplimentare cu o plată lunară de 150 lei:

  • 1000 MB trafic Internet lunar
  • 100 minute în reţea lunar

Pentru aceasta, vizitez până la 30 septembrie 2011 orice Moldcell Center sau Shop, reîncarc contul cu 300 lei, achit 1 leu pentru telefon şi semnez o anexă adiţională pentru 18 luni.

Apelurile voce au fost demult depăşite şi pentru mine este important să pot oricând citi ştiri, privi clipuri pe net şi rămân permanent conectat cu prietenii mei pe Facebook, Odnoklassniki, Twitter şi altele.

Oferta este valabilă pentru persoane fizice, în limita stocului disponibil, cu condiţia suplinirii imediate a contului cu 300 lei. Suma reîncărcată nu se rambursează, nu se transferă pe un alt număr şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei create faţă de operator anterior acestei oferte. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în promoţie. Reducerile de 1000 MB şi 100 minute în reţea vor fi oferite lunar cu condiția soldului pozitiv în cont şi vor fi valabile până la sfârşitul lunii de referință.

 

 

loading...