SMS-banking. Mai comod, mai complex

Ai telefonul la tine? Deci ai mobilitatea deplină şi libertatea de a accesa tot mai multe servicii la distanţă, chiar şi cele bancare. Pentru a-ţi asigura confortul, serviciul SMS-banking a devenit mai complex şi îţi permite să efectuezi operaţiuni bancare pentru conturile curente, de card, de depozit şi de credit.

Astfel, nu va mai fi nevoie să te prezinţi personal la bancă. Expediind un singur SMS, toţi clienţii Moldcell şi Moldova-Agroindbank vor putea:

  • efectua plăţi între conturi proprii
  • achita facturi,
  • verifica contul bancar (soldul contului, situaţia extraselor de cont etc.),
  • afla cursul de schimb valutar MAIB (la punctele de schimb valutar, pentru virament) pentru Chişinău, Bălţi şi restul Republicii.

Pentru a avea acces la serviciul SMS-banking din telefon, e necesar, întâi de toate, să soliciţi activarea acestuia în câţiva paţi simpli:

  1. Vino la orice filială/agenţie Moldova Agroindbank
  2. Completează o cerere-tip în care vei indica numărul contului şi numărul tău de telefon Moldcell şi
  3. Modifică parola de acces primită la înregistrare.

Acces şi mai sigur!

Deoarece operaţiunile accesibile prin SMS sunt tot mai complexe, trebuie să ai mai multă grijă de securitatea datelor tale: să nu divulgi parola de acces persoanelor terţe.

Înainte de a accesa oricare dintre opţiunile disponibile, expediază codul unic al serviciului bancar solicitat şi parola printr-un SMS la 6242 (tarif standard pentru un SMS naţional). Lista completă cu toate codurile operaţiunilor disponibile prin SMS le vei primi la bancă. Serviciul este prestat în parteneriat cu BC „Moldova Agroindbank” SA.