Sună peste hotare ca şi cum ai suna în Moldova!

Moldcell îţi aduce lumea mai aproape! Sună peste hotare cu până la 90% reducere, adică la preţ de apeluri naţionale şi vorbeşte cât ai chef cu persoanele dragi de peste hotare.

Expediază un SMS fără text la numărul 2226 sau formează de pe telefonul tău mobil *222*6#ok şi activează opţiunea Tarif local pentru apeluri internaţionale (preţ - 10 lei) pe un termen de 30 zile. Îndată ce o activezi, vei putea vorbi la preţ de numai 1,50 lei/minut.

Pentru a apela un număr de peste hotare, formează: + [codul ţării] [numărul de telefon].

Ţările care pot fi apelate la tarif prefereţial la orice număr (fix sau mobil) sunt: China, Cipru, Kazahstan, Rusia, Singapore şi Uzbekistan. Ţările care pot fi apelate la tarif preferenţial pe număr fix sunt: Austria, Belgia, Croaţia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Georgia, Germania, Grecia, Iordan, Irak, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Taiwan, Turcia, Ucraina şi Ungaria. Destinaţiile sunt prezentate conform listei de prefixe oferite de partenerii de interconectare Moldcell.

Pentru Abonament Minute incluse, preţul pentru minut se va calcula conform următorului tabel:

Abonament Minute incluse 50 lei 100 lei 150 lei 200 lei 300 lei 500 lei 700 lei
Preţ per minut (secunde) 36 53,99 72 81,01 90 108,04 154,37

Dacă abonatul dispune de anumite reduceri şi opţiuni suplimentare, prioritatea utilizării opţiunii va fi următoarea: reduceri, pachete de servicii, tarif local pentru apeluri internaţionale, tarif obişnuit. Promoţia nu este valabilă pentru apelurile realizate prin IP, pentru apeluri la numere cu tarif special şi în cazul în care abonatul se află în Roaming. În cazul migrării de la un tip de abonament la altul în perioada valabilităţii ofertei, condiţiile ofertei şi valabilitatea se păstrează. În cazul migrării de la Cartelă Moldcell la Abonament Moldcell şi invers, condiţiile ofertei nu se păstrează, la fel şi în cazul reperfectării Contractului de Abonament pe numele unei alte persoane. Activarea opţiunii este valabilă până la 30 aprilie 2012. Toate preţurile includ TVA.