SMS la telefon sau email

Stimați abonați, vă informăm că din data de 15 octombrie 2020 se vor modifica condițiile de utilizare a pachetelor SMS. Modificările vor afecta coeficientul de convertire a SMS-urilor naționale în internaționale, care va constitui acum rata de 1:3 (1 mesaj internațional = 3 SMS naționale). Opțiunile care includ 50 și 100 SMS vor putea fi activate de cel mult 5 ori pe lună.

Sunt momente în care e mai comod să scrii decât să vorbeşti. Spre exemplu, lista de cumpărături sau trei puncte, sau trei cuvinte, după care ea va fi a ta, mai pe scurt, sunt mai multe care se scriu. Tocmai în acest scop, Moldcell îţi oferă serviciul SMS. Mesaje cu un volum de până la 160 caractere latine* către orice număr mobil din ţară sau peste hotare. SMS-urile internaţionale pot fi transmise către numerele operatorilor cu care există acorduri semnate.

Aplicația My Moldcell (disponibilă pentru iOS și Android) îți vine în ajutor ca să optimizezi serviciile și cheltuielile. Selectează opțiunea SMS din meniul Opțiunile mele și activează pachetul de 20, 30, 50 sau 100 de mesaje. Alege ce ți se potrivește cel mai bine.

O altă modalitate ar fi să formezi codul *222*2*2#ok, după care selectează pachetul SMS dorit.


*Dacă la scrierea mesajelor utilizezi alte alfabete, numărul de simboluri poate să se modifice, iar mesajele ar putea fi vizualizate diferit pe ecranul telefonului destinatarului.

Pachete SMS
Volum Valabilitate Destinaţie Preţ
20 SMS 30 zile 1:1 naţională; 1:3 internaționale 8 lei
30 SMS 30 zile 1:1 naţională; 1:3 internaționale 10 lei
50 SMS* 30 zile 1:1 naţională; 1:3 internaționale 13 lei
100 SMS* 60 zile 1:1 naţională; 1:3 internaționale 25 lei

Mesajele din pachetele SMS pot fi expediate către orice număr GSM din Moldova sau din străinătate, cu excepţia numerelor scurte şi a celor cu supra tarif.

Pentru expedierea unui SMS internaţional abonatul va fi taxat din opţiune cu echivalentul a 3 SMS-uri naționale.

Pentru a renunţa la acordarea lunară automată a pachetelor SMS, e necesară dezactivarea opţiunii prin expedierea cifrei 2 prin SMS la numărul 5678.


*Opțiunile, care includ 50 și 100 SMS vor putea fi activate de cel mult 5 ori pe lună.