Etapele procesului de recrutare

În calitate de operator de telecomunicații digitale de top din Moldova, oferim oportunități interesante de carieră pentru profesioniști talentați. Apreciem transparența și dorim să ne asigurăm că procesul nostru de recrutare este clar și eficient.

Mai jos îți prezentăm etapele procesului de recrutare și selecție pentru a te ajuta să înțelegi la ce să te aștepți atunci când aplici pentru o poziție vacantă la Moldcell.

Analiza CV-urilor solicitantului
În calitate de companie lider în telecomunicații, primim un volum mare de cereri pentru posturile noastre vacante. Analizăm fiecare CV în detaliu și contactăm candidații al căror profil corespunde criteriilor noastre de căutare. Confirmăm recepționarea CV-ului imediat ce a fost expediat la vacancy@moldcell.md. Dacă nu ai primit un apel de la noi în termen de șapte zile, este posibil ca CV-ul tău să nu corespundă criteriilor noastre de căutare. Nu te descuraja; aplică pentru alte posturi vacante pe care le-am postat pe site-ul nostru.

Contactarea candidatului prin telefon
Dacă profilul tău corespunde criteriilor noastre de selecție, te vom contacta telefonic pentru a discuta detaliat despre postul pentru care ai aplicat și pentru a stabili un interviu.

Interviul de selecție
În funcție de complexitatea postului, putem organiza unul sau două interviuri, însoțite de teme pentru acasă, dacă este necesar. În timpul interviului, vom avea un dialog deschis și prietenos despre experiența ta de muncă și abilitățile relevante pentru postul vacant. La interviu vor participa un coleg din Departamentul People and Communication și conducătorul subdiviziunii. Dacă este necesar, vom anunța un al doilea interviu cu Directorul Departamentului People and Communication și Directorul Departamentului postului vacant. Interviurile pot avea loc fie la oficiul nostru, fie online, în funcție de circumstanțe.

Deoarece avem mai mulți candidați pentru fiecare post vacant, această etapă poate dura până la șapte zile.

Oferta de angajare
Dacă ai ajuns în această etapă, Felicitări! Înainte de a completa actele de angajare, îți vom prezenta oferta noastră de angajare, inclusiv sistemul de salarizare și pachetul de beneficii pentru postul selectat. După acceptarea ofertei, procesul de recrutare și selecție încheie și aici începe drumul tău în carieră Moldcell!

Îți dorim mult succes și te așteptăm cu drag în echipa noastră!