Vezi pașii procesului de recrutare și selecție la MoldcellNe bucură interesul tău față de oportunitățile de carieră la Moldcell. Pentru că suntem transparenți în activitatea noastră, descriem pentru tine etapele procesului de recrutare și selecție.

Hai să facem cunoștință!

Suntem siguri că înainte să aplici pentru un job la Moldcell, ești curios să afli cât mai multe lucruri despre companie.
Compania Moldcell este un operator digital de telecomunicații din Republica Moldova ce oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul rețelei sale de magazine amplasate în toată țara, precum și prin intermediul magazinului online Moldcell eShop.

Din 25 martie 2020, Moldcell a devenit parte a holdingului CG Corp Global, care ne-a inspirat cu ambiția și curajul de a atinge noi înălțimi, dar și prin filosofia profundă bazată pe principiul Afacerii cu Față Umană.

Motto-ul nostru #TotulEstePosibil, spune totul despre noi. Tocmai pentru că oferim clienților noștri experiențe digitale unice, le insuflăm încrederea că într-o lume plină de oportunitați digitale, chiar și Imposibilul este Posibil.

Analiza CV-urilor aplicanților

Noi tindem să facem cea mai tare companie de telecomunicații din Republica Moldova. Cariera la Moldcell este o provocare atractivă pentru candidații noștri și ne bucurăm de un număr mare de aplicanți la posturile noastre vacante.

Analizăm minuțios fiecare CV recepționat și contactăm candidații, profilul cărora corespunde criteriilor noastre de căutare. Cînd CV-ul tău este recepționat la vacancy@moldcell.md, primești imediat o notificare de confirmare. Dacă în decursul la 7 zile nu ai primit un apel de la noi referitor la aplicarea ta, atunci, cu regret, CV-ul tău nu corespunde domeniului nostru de căutare. Nu te descuraja, aplică pentru alte posturi vacante pe care le avem postate aici.

Contactarea telefonică a candidatului

Dacă profilul tău corespunde criteriilor noastre de selecție, vei primi un apel de la noi pentru a discuta mai detaliat despre tine și postul vacant. Este un scurt dialog, pentru a face cunoștință cu tine, a discuta principalele detalii referitor la funcția la care ai aplicat și a stabili o întrevedere pentru interviu.

Interviul de selecție

În funcție de complexitatea postului, noi organizăm unul sau două interviuri, însoțite, după caz, de temă pentru acasă.

În cadrul interviurilor, avem un dialog deschis și amical despre experiența ta profesională și competențele relevante pentru postul vacant. La interviu participă un coleg din HR și conducătorul subdiviziunii, pentru care selectăm noul nostru coleg. După caz, al doilea interviu are loc cu Directorul de HR și Directorul departamentului, în care este postul vacant. Interviurile sunt desfășurate atât în încinta sediului central – str. Belgrad 3, cît și online.
Durata interviului este, în mediu, 30 min.

Pentru că avem mai mulți candidați la fiecare post vacant, și noi nu putem ignora pe niciunul, această etapă poate dura pînă la 7 zile. În dependență de postul pentru care ai aplicat poți primi o ,,temă pentru acasă’’. În urma interviului, candidații sunt contactați și înștințați referitor la rezultatele acestuia.

Oferta de angajare

Dacă ai ajuns la acestă etapă, să știi ca ești norocos/norocoasă ;)

Înainte de perfectarea actelor de angajare, prezentăm candidatului selectat oferta noastră de angajare – sistemul salarial și pachetul de beneficii pentru funcția selectată. Odată cu acceptarea ofertei, aici se încheie procesul de recrutare și selecție și începe drumul tău în carieră la Moldcell!

Îți urăm mult succes și te așteptăm cu drag în echipa noastră!