Joacă. Donează. Salvează.

Știm deja că abonații noștri sunt oameni cu inimă mare, care nu ezită să contribuie pentru salvarea copiilor grav bolnavi din Moldova. De peste trei ani de când Moldcell este partener al asociației ”Salvați viața”, am aflat multe istorii triste, nedrepte, dar am fost și foarte fericiți.

Fericiți pentru că am reușit să colectăm fonduri pentru tratamentul a peste 100 de copii, fericiți să vedem mii de oameni generoși, care au venit la evenimentele noastre, ne-au încurajat cu o vorbă bună sau pur și simplu au făcut o donație.

Și acum suntem fericiți să vă prezentăm proiectul de caritate al acestui sfârșit de an.

Vă provocăm să fiți solidari și generoși.

Vă provocăm să intrați în joc alături de Moldcell, AO ”Salvați viața” și proiectul ”City quest”.

Concurs SMS la numărul scurt 4040

În premieră pentru Republica Moldova, lansăm primul concurs SMS de caritate – Quiz 4 Life.

În perioada 30 noiembrie – 18 decembrie 2015, abonații Moldcell au șansa să participe la un concurs cu întrebări de logică și cultură generală, pregătite de experți în domeniu.

Sunt 70 de întrebări, din domenii diverse și captivante. Unele dintre ele sunt mai simple decât par. Altele, sunt făcute să vă încurce. Suspansul, adrenalina ridicată și satisfacția sunt garantate. Răspundeți la întrebări și acumulați puncte de câștig.

Dar faceți și o faptă bună, pentru că fiecare SMS expediat în concurs este taxat cu 4 lei – bani care vor merge integral pentru tratarea copiilor grav bolnavi.

Iar pentru că generozitatea trebuie răsplătită, am pregătit un smartphone Samsung Galaxy S6 și câteva seturi promoționale Moldcell pentru câștigătorii concursului.

Regulament concurs aici.

Quest 4 Life

City quest este un joc de echipă captivant, care testează atât cunoștințele, cât și spiritul de echipă al concurenților.

Pe 19 decembrie, vă invităm să formați echipe de maximum cinci persoane, să urcați în mașină și să veniți la locul de întâlnire pe care urmează să-l anunțăm. Vă așteaptă o aventură la volan de câteva ore, cu indicii și ghicitori încurcate. Taxa de participare pentru o mașină este de 500 de lei și vă puteți înregistra chiar acum apelând 079 00 3838.

Datorită prietenilor de la compania Bemol, pe durata concursului toți participanții își vor alimenta gratuit mașinile cu combustibil.

Compania Mary Kay va oferi premii câștigătorilor.

Iar premiul mare vine de la agenția turistică Gold Travel – o călătorie la munte pentru toți concurenții din mașina câștigătoare!

Proiectul se va încheia cu o ceremonie specială de premiere, găzduită de hotelul Codru.

Amintim că toate fondurile acumulate din concursul SMS și city quest vor fi donate pentru tratamentul copiilor grav bolnavi, beneficiari ai Asociației ”Salvați viața”.

Vom reveni cu detalii.

Împreună suntem o forță!