6GB cadou ca să împărțim momente fericite

Vrem să ai cel mai mult, rapid și ca lumea Internet, mai ales de sărbători.

În perioada 1 decembrie 2015 – 31 febrarie 2016, dacă ești conectat sau vrei să treci la oricare dintre Abonamentele Moldcell curente 60 – 350 lei, primești cadou 6GB trafic Internet.

Cum beneficiezi?

Fără nici o plată adițională, trebuie doar să trimiți un SMS cu orice text la numărul 2016 (mesaj gratuit).

Cei 6GB Internet vor fi împărțiți în câte 512 MB lunar. Indiferent de data activării bonusului, vei beneficia de trafic chiar în ziua în care a fost expediat mesajul. În următoarele luni, acesta va fi alocat în prima zi a fiecărei luni, împreună cu traficul inclus în Abonamentul tău.

Cum  utilizezi?

Dacă pe lângă traficul oferit în cadrul Abonamentului ai activate alte pachete sau opțiuni Internet ca lumea, acestea vor fi epuizate în primul rând, după care cei 512 MB oferiți cadou.

Dacă pe perioada campaniei alegi să treci la un alt Abonament, vei beneficia și în continuare de cei 512 MB cadou lunar.

Traficul poate fi utilizat atât timp cât contul este activ, nu este valabil în Roaming și nu se transferă pentru luna următoare. De asemenea, el încetează să fie valabil în cazul migrării la planul tarifar Cartelă.

Iar dacă cele 5 soluții extraordinare la Abonament Moldcell nu te-au convins să vrei să profiți de ele, alege Cartelă 50 lei și primește 200 minute pentru convorbiri cu toate numerele din Moldova și 1GB trafic Internet valabil și în 4G.