Cunoaște-ne altfel!

Suntem un operator digital de telecomunicații din Republica Moldova ce oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate, dar adevărul este că oamenii reprezintă valoarea cea mai de preț a companiei și ei sunt cei care mișcă afacerea înainte. Credem că, doar lucrând împreună, oamenii și tehnologia, putem crea o diferență reală pentru societate și un viitor mai bun pentru toți. Depunem pasiune în ceea ce facem, împartășim inspirație, privim problemele ca pe oportunități și tindem spre excelență și rezultate impresionante.
Oamenii noștri. Purple Team.
Faptele bune nu au termen de valabilitate, de aceea punem accent pe promovarea sustenabilității. Astfel, Purple Team este o echipă de oameni responsabili, cu spirit creativ, dornică să răspândească fapte bune, care iubește provocările și duce la bun sfârșit tot de ce se apucă.
Evenimente Moldcell
O cultură corporativă puternică contribuie la starea de bine a angajaților, ceea ce, la rândul său, sporește productivitatea și moralul. Evenimentele sunt o modalitate excelentă de a evidenția valorile și cultura de bază ale companiei.