Moldcell vă invită la seminarul ”Datele cu caracter personal într-o societate informațională”Cât de multe informații despre viața Dvs privată sunteți dispuși să împărtășiți?...


Știați că, orice persoană are dreptul la respectarea vieții private și de familie, a domiciliului și a corespondenței, iar asemenea date trebuie tratate în mod corect. Aceste drepturi se aplică și în mediul online, în contextul evoluției informaționale progresiste într-o societate modernă.

Cu această ocazie, vă invităm să luați parte la un eveniment dedicat protecției datelor cu caracter personal, organizat de compania Moldcell în parteneriat cu Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova.

Consumatorii din întreaga lume sunt preocupați de ceea ce cunosc autoritățile și companiile despre ei și de modalitățile de protecție a datelor cu caracter personal.

Clienții ne încredințează datele lor personale și confidențiale. A face față încrederii acordate, respectând și protejând această informație, este esențial pentru compania noastră. Moldcell păstrează cu mare grijă confidențialitatea datelor și le utilizează strict în scopuri, necesare pentru a-și îndeplini sarcinile de muncă într-un mod corespunzător.

Seminarul vă propune abordarea unei teme foarte actuale: Protecția datelor cu caracter personal într-o societate informațională.

Cea dintâi parte a seminarului va cuprinde prezentarea reglementărilor legale în materie de protecție a datelor cu caracter personal, a principiilor de care trebuie să se țină cont, a obligațiilor ce revin companiilor de telecomunicații și a drepturilor subiecților. Veți afla, din perspectiva companiei Moldcell, ce înseamnă date personale (număr de telefon, email) și cum asigurăm protecția acestora.

A doua parte a seminarului va prezenta tendințele internaționale în acest domeniu, măsurile concrete și instrumentele utilizate pentru securitatea informațională a datelor în viața de zi cu zi.

Participarea este gratuită, în baza înregistrării online aici.
Locul desfășurării: Tekwill, sala Imaginarium.
25 octombrie 2017, ora 10:00