Plătește cu moldcell money și câștigă bonus 5000 lei

După lansarea moldcell money, primul serviciu financiar digital pentru utilizatorii serviciilor mobile, Moldcell îi premiază pe cei mai activi utilizatori ai portofelului mobil. Cei care vor efectua plăți în sumă de 150 lei sau mai mult, participă automat la promoție și au șansa să fie printre cei 3 câștigători a 5000 lei bonus fiecare. Promoția se încheie pe 23 aprilie 2023.

La promoție pot participa utilizatori din orice rețea mobilă din țară, cu un cont activ moldcell money. Extragerea se va efectua aliatoriu, prin platforma ramdom.org. Data extragerii și desemnarea câștigătorilor va fi anunțată suplimentar pe platformele online oficiale ale companiei Moldcell.

Tot ce trebuie să faci este să:

  • descarci aplicația moldcell money
  • creezi cont în aplicație
  • efectuezi cel puțin o plată în sumă de la 150 lei cu ajutorul portofelului mobil
  • Atenție! Fiecare plată îți sporește șansele de câștig!


Bonusul va putea fi utilizat pentru ulterioare plăți din moldcell money, pe parcursul unui an. Tranzacțiile variază, după necesitate, de la servicii comunale, la credite, jocuri online sau suplinirea contului mobil. Pentru mai multe detalii, consultă Regulamentul Campaniei.

* * *

Noul serviciu, disponibil prin aplicația moldcell money, oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua cu ușurință transferuri de bani și de a plăti servicii direct din portofelul mobil. În plus, platforma include o funcție inovatoare, disponibilă în exclusivitate abonaților Moldcell – Plăți cu numărul Moldcell, fără a fi nevoie de carduri bancare sau numerar. Achitările se fac instant și confidențial, doar cu telefonul.

Detalii despre toate posibilitățile moldcell money aflați aici