Compania Moldcell s-a clasat pe locul 1 în Topul celor mai buni angajatori din Republica Moldova

Moldcell s-a clasat pe locul 1 în Topul celor mai buni angajatori din Republica Moldova, conform studiului ”Employer Brand Perception Survey 2022”, organizat de AXA Management Consulting. Astfel, ne reconfirmăm poziția de business cu față umană #DigitallyHuman, asigurând condiții excelente de muncă, un climat bazat pe spirit de echipă și practici în care nevoile angajaților sunt o prioritate.

Irina Strajescu, Director Departament Oameni și Comunicare, Moldcell
”Această distincție confirmă repetat eficiența strategiei de business a companiei centrată pe oameni, dezvoltarea talentelor și starea de bine a angajaților. Suntem o companie Digitally Human – toate inovațiile digitale Moldcell le lansăm pentru și cu ajutorul oamenilor pe care îi prețuim cel mai mult având o abordare individuală ce asigură acea bunăstare (fizică, financiară, emoțională, psihologică, socială, etc) de care au nevoie colegii noștri. De la învățare continuă și creșterea în carieră, programe de wellness și beneficii pentru sănătate, până la program flexibil de lucru și o cultură corporativă bazată pe valorile Inspire - Act - Win, precum și posibilitatea de a contribui în dezvoltarea societății prin proiectele Fundației Moldcell – prin toate aceste acțiuni și proiecte ne-am angajat să creăm un mediu de lucru care să contribuie la starea de bine a angajaților.”

La Moldcell, ne angajăm să creăm un mediu de lucru în care oamenii noștri să poată excela și să prospere. Credem că munca ar trebui să fie un loc în care îți poți găsi atât împlinirea, cât și plăcerea. În calitate de companie digitală internațională cu standarde înalte pentru afaceri responsabile, etică și conformitate, oferim angajaților noștri un mediu de lucru unic și inovator. Cu proiecte lansate în premieră pentru Moldova, echipa noastră dobândește constant abilități și experiențe valoroase care ne diferențiază de ceilalți angajatori.

Indiferent dacă îți începi cariera sau cauți o schimbare, Moldcell oferă oportunități de dezvoltare pentru specialiștii din toate domeniile. Cu poziții de entry-level la call centru sau magazine și posibilitatea de a progresa rapid în domenii precum Marketing, Business și Inovații, IT, Tehnology, Oameni și Comunicare, Moldcell este locul perfect pentru a începe să-ți dezvolți cariera.

Pe lângă un salariu competitiv și un pachet de beneficii, să lucrezi la Moldcell înseamnă să faci parte dintr-o echipă care apreciază bunăstarea angajaților săi. Acţionarii noştri, grupul CG Corp Global, promovează „afacerea cu chip uman”, iar această filozofie se reflectă în tot ceea ce facem, inclusiv în activităţile Fundaţiei Moldcell care le permite oamenilor noştri să se implice și să aducă schimbări în comunitatea în care trăiesc şi muncesc.

Strategia noastră se concentrează pe promovarea sănătății fizice și a unui stil de viață activ, a unui mediu social pozitiv, pe promovarea carierei și a dezvoltării profesionale, a securității financiare și a responsabilității comunitare și sociale. Printre direcțiile majore ale strategiei se numără:

Sănătatea fizică și mod activ de viață
Sistematic, angajații noștri au parte de evenimente sportive și distractive, cum ar fi turnee de tenis de masă, volei, baschet. Echipă de fotbal Moldcell ne reprezintă regulat la meciuri și campionate. Oferim posibilitate angajaților să frecventeze peste 90 de cluburi de fitness, datorită programului UpFit și, an de an, încurajăm colegii să ni se alăture împreună cu familiile pentru a participa la maratoanele din Chișinău.



Mediu social și programe de wellness
Punem la dispoziție programe de wellness individualizate și un program de lucru „hibrid”, cu o zi de muncă de la distanță, săptămânal. Organizăm evenimente și activități de team building, oportunități de voluntariat și cluburi de interese. De asemenea, punem la dispoziție un birou modern, o zonă de relaxare, prânz gratuit și un parc verde dotat cu echipament sportiv.

Carieră și dezvoltare profesională
Angajații au posibilitatea de a explora diferite căi de carieră și de a se reorienta profesional. Astfel, îi încurajăm pe angajați să participe la traininguri, conferințe și ateliere, pentru a-i ajuta să-și dezvolte noi abilități și să avanseze în carieră. Oferim diverse oportunități de instruire, coaching și dezvoltăm cultura de feedback prin procesul nostru de management al performanței.



Securitate financiară
Oferim salariu competitiv, bonusuri de performanță și bonusuri în cadrul diferitelor proiecte. De asemenea, oferim tichete de masa și prânz în oficiul central. În plus, asigurăm o serie de beneficii pentru a sprijini bunăstarea financiară a angajaților și a familiilor acestora: asigurare medicală privată, sprijin financiar pentru evenimente de familie, reduceri la dispozitive, abonament special pentru membrii familiei, precum și telefoane mobile de serviciu și un număr corporativ pentru comunicare nelimitată.

Comunitate și responsabilitate socială
Odată venit în echipa noastră, fiecare angajat este întâmpinat cu un ”Welcome Box” pentru a se simți ca acasă, la fel și cadouri la evenimentele corporative și sărbători, team-building-uri și alte activități sociale.



Totuși, ne pasă nu doar de echipa noastră, ne pasă de întreaga comunitate. Sprijinim inițiative de dezvoltare economică locală, ne implicăm în servicii comunitare și activități filantropice și colaborăm cu organizațiile locale pentru a îmbunătăți lucrurile pentru toată lumea.


Eforturile noastre nu se opresc aici, dorindu-ne în continuare să promovăm cultura organizațională a companiei și să asigurăm angajaților noștri cele mai bune experiențe, pentru a crește împreună.

Dacă ești în căutarea unei companii de succes, care își prețuiește angajații, oferă oportunități de creștere, alătură-te echipei noastre. Vezi lista de posturi vacante și toate beneficiile oferite aici: https://www.moldcell.md/rom/cariera