Roaming în România acum mai avantajos ca niciodată

Din 15 martie, toți abonații Moldcell pot suna și naviga pe net din plin cu oferta avantajoasă: Roaming în România la tarife naționale.

Fie că mergi în țara vecină în interes de business sau pur și simplu în vizită la prieteni, cu noua ofertă rămâi mereu pe fir cu cei de acasă. Ai apeluri, mesaje și Internet în Roaming România, inclus în Abonamentul tău, sau tarife reduse semnificativ pentru toți la Cartelă sau alte Abonamente Moldcell.

Conectează acum sau treci la unul din Abonamentele Next 170 sau 250 și uită de grija costurilor pentru Roaming în România. Apelurile locale şi cele spre Moldova, la fel și SMS și traficul Internet, inclus în Abonament, pot fi utilizate 1:1 atunci când comunici în România. Totodată, fie că ești la Cartelă sau la orice alt Abonament Moldcell, profiți de tarife reduse la apeluri, SMS și Internet.

Noutățile bune nu se opresc aici
Oferta îți aduce și reduceri WOW la apeluri și Internet în România cu opțiunile deja cunoscute: Vacanță în Roaming și Internet în Roaming. Poți activa opțiunile ușor, în aplicația My Moldcell, sau formând *222*4*3#ok, sau în orice magazin direct Moldcell Center. 

Pentru mai multe detalii despre Roaming la Abonament și condițiile ofertei aici: https://moldcell.md/rom/roaming-romania