Achită biletul cu numărul Moldcell, acum pe toate rutele de transport public din Chișinău

Ușor, comod și fără grija cash-ului. Tot de ce este nevoie, e mereu cu tine – telefonul și numărul Moldcell. Iar de curând, posibilitatea de a achita cu numărul tău a devenit posibilă în toate rutele de autobuz și troleibuz din Chișinău.

Această extindere a serviciului vine în urma unei colaborări de succes între Moldcell și partenerii săi Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) și Parcul Urban de Autobuze (PUA), având drept scop facilitarea și modernizarea procesului de achitare a biletelor în transportul public. Iar cetățenii municipiului Bălți se bucură de această oportunitate din toamna anului trecut, grație cooperării cu Î. M. „Direcția de Troleibuze din Bălți”.

Pentru a plăti biletul cu Moldcell, urmează doar câțiva pași simpli:

• Scanează codul QR plasat în transport
• Trimite un SMS la numărul 4000
• Primește biletul prin SMS și prezintă-l controlorului

Am spus că e simplu! Numărul tău Moldcell a devenit astfel un instrument complet de plată, iar mai mulți parteneri sunt pe cale să se alăture.

Bucură-te de călătoria ta fără griji și cu un proces simplificat de achitare a biletelor. Mai multe despre achitarea cu numărul Moldcell, lista de parteneri și alte posibilități moldcell money vezi aici.