Alţi 10 jurnalişti au devenit parte din familia Moldcell

Vineri, 15 ianuarie 2010, compania Moldcell a dat startul celei de-a patra ediţii a proiectului „Cursuri de engleză pentru jurnalişti”. La eveniment, la care au asistat Rodica Verbeniuc, şefa secţiei Comunicări Corporative Moldcell şi Tatiana Russu, directorul Top English School of Today, au fost prezentaţi cei 10 jurnalişti selectaţi să participe în proiect. Dna Verbeniuc le-a dorit participanţilor mult succes în continuare şi să profite din plin de cursurile pe care urmează să le frecventeze în următoarele luni.

Cei 10 jurnalişti selectaţi pentru a beneficia gratis de un curs complet de limbă engleză în perioada ianuarie-mai 2010 reprezintă urmatoarele institutii mass-media:

  • Televiziunile: Moldova 1 Internaţional şi Jurnal TV 
  • Ziarele: “Timpul de Dimineaţă”, “Jurnal de Chişinău”, “Edinaia Gagauzia” şi “Evreiscoe mestecico” 
  • Radio “Vocea Basarabiei” 
  • Centrul mass-media militară

Totodată, în cadrul evenimentului, beneficiarii ediţiei precedente a proiectului care a finisat în decembrie 2009, şi-au ridicat certificatele de finisare cu succes a cursului.

Din 30 de participanţi ai primelor 3 ediţii, 50% au decis să-şi continue studiile în aceeasi şcoală pentru a-şi perfecţiona cunoştinţele în limba engleză. Numărul total de participanţi în cele 4 ediţii ale proiectului este de  40 de jurnalişti din 29 instituţii mass-media.  Este vorba de 7 televiziuni, 9 ziare, 4 agenţii de ştiri, 2 posturi radio, 3 portaluri informative, 2 reviste şi 2 asociaţii/centre de presă.