Campania “Magia premiilor” a luat sfârşit

Săptămâna aceasta a început cu ceremonia de înmânare a premiilor de valoare din cadrul ultimei extrageri a campaniei „Magia Premiilor” desfăşurate pe 9 octombrie curent.

În prezenţa câştigătorilor însoţiţi de rude şi prieteni, Dl. Chiril Gaburici, directorul general Moldcell, a felicitat cordial toţi câştigătorii campaniei şi le-a mulţumit pentru încredere.

„Mă bucur să anunţ că promoţia „Magia premiilor” a fost una foarte reuşită, cu o participare activă a clienţilor şi cu o creştere de circa 10% a numărului de reîncărcări a conturilor GSM. Ne-a surprins plăcut prezenţa unui public numeros la toate cele trei extrageri „Magia premiilor”, organizate drept show-uri de excepţie cu participarea interpreţilor autohtoni si participantilor „Fabricii de Staruri”. Succesul campaniei se datorează şi mecanismului ei foarte simplu, corect şi transparent care deja a fost preluat de către alţi operatori” a adăugat dl Gaburici.   

Anatolie Strungaru din Şoldăneşti, câştigătorul apartamentului: „Închiriez de câţiva ani buni o garsonieră în capitală pentru mine şi familia mea. De fiecare dată aşteptam cu sufletul la gură rezultatele extragerilor „Magia premiilor”. Mare mi-a fost mirarea când mi-am văzut codul de participare în campanie fiind primul pe listă, alături de cuvântul „apartament”! Nu am avut răbdare şi am sunat Serviciul Clientelă să aflu dacă-i adevărat.”

Natalia Scurea din Orhei, câştigătoarea automobilului: “De 7 ani am permis de conducere şi abia acum voi avea automobilul mult dorit. Nu pot să cred că l-am primit atat de simplu. Sunt foarte fericită!”
 
Cei 2778 de câştigători desemnaţi în urma celor trei extrageri au intrat în posesia următoarelor premii:

  • 3 apartamente în municipiul Chişinău;
  • 3 automobile;
  • 9 laptopuri;
  • 99 telefoane mobile;
  • 999 pachete a câte 100 SMS în reţea şi
  • 1665 pachete a câte 100 min pentru apeluri în reţea.

Campania „Magia Premiilor” s-a desfăşurat in perioada 6 iulie – 5 octonmbrie şi a inclus 3 perioade de participare, fiecare din ele, finalizând cu câte o extragere de premii. În total au fost identificate 2778 de cupoane câştigătoare din cele circa 420.000 înregistrate în campanie.