Totul inclus – telefon mobil, număr de telefon şi conectare

26 octombrie 2009 - Totul inclus – telefon mobil, numar de telefon şi conectare. Visaţi la un nou telefon mobil? Meditaţi la care operator să Vă conectaţi? Sau aveţi nevoie de un al doilea telefon?Moldcell Vă oferă o nouă soluţie TOTUL INCLUS – telefon, cartelă telefonică cu număr şi, din start, 799 lei pentru apeluri în Moldova şi în toată lumea. Şi toate acestea pentru numai 799 lei. Calculaţi – Vă dăruim un telefon, conectare şi număr – iar toţi banii achitaţi pot fi utilizaţi îndată fără vreo limită! Sunaţi persoanele dragi şi primiţi plăcere de la viaţă graţie soluţiilor moderne de la Moldcell!

Avantaje adiţionale Alocard

În plus primiţi gratuit o conectare la Alocard. Acest plan tarifar deja conţine o mulţime de avantaje, de care puteţi beneficia din prima zi în reţea:

  •     Începând cu 75 bani/minut chiar şi ziua datorită tarifelor regionale pentru comunicarea cu toată Moldova
  •     Ton-Ton gratuit (ton de apel)
  •     Roaming instantaneu în toată lumea
  •     SMS şi MMS în reţea la jumătate de preţ
  •     Minute, mesaje, Internet şi alte cadouri la fiecare reîncărcare

Iar acum şi opţiuni speciale pentru tineri:

  •      500 minute şi, în premieră, 500 SMS pentru 5 numere preferate Friends, datorită noii opţiuni YOYO
  •      Tariful Student – preţuri extraordinare pentru SMS (de 5 ori mai ieftin), MMS (de 2 ori mai ieftin), trafic Internet (de 3 ori mai ieftin) şi alte surprize în perioada sesiunii 

Deveniţi Moldcell chiar acum!

Până pe 31 decembrie 2009 veniţi la orice reprezentanţă Moldcell, achitaţi 799 lei şi primiţi un cadou telefon mobil Nokia 1208, un număr de telefon şi un pachet Alocard cu un credit iniţial egal cu suma de 799 lei achitată de Dvs. Şi toate acestea fără obligaţii contractuale, fără taxă de abonament, dar cu posibilitatea de a suna, expedia SMS şi naviga în Internet oricând şi oriunde.

Acum nu Vă costă nimic să deveniţi parte a familiei Moldcell.

Ofertă valabilă pentru persoane fizice la achitarea a 799 lei care vor fi transferaţi automat în contul Alocard, oferit în cadrul aceleiaşi campanii. Aceşti bani nu pot fi extraşi din cont, nu se convertesc, nu pot fi transferaţi pe contul unui alt abonat. Ton-Ton-ul (tonul de apel) gratuit se oferă doar pentru prima lună de utilizare. Pentru primirea minutelor şi a altor cadouri de la Moldcell este necesar de suplinit contul cu o sumă de cel puţin 50 lei.