Comunicaţi gratis după 2 minute sau 2 SMS!

Sunaţi mai des şi scrieţi mai mult. Simţiţi libertatea care vă înaripează!

Primăvara aceasta începe cu multă comunicare, mai mult decât Vă puteţi închipui. Natura inspiră şi vrem să daţi frâu liber cuvintelor pentru a comunica cu cei dragi fără nicio limită.

Achitaţi 2 minute, vorbiţi nelimitat!
Acum toată reţeaua e la dispoziţia Dvs.! Fie că sunteţi utilizator Alocard/YOYO sau abonat Fantasy uitaţi de cheltuielile pentru apeluri, pentru că achitaţi doar primele 2 minute de convorbiri din cadrul unui apel, iar de următoarele avem grijă noi. 

Achitaţi 2 mesaje, scrieţi nelimitat!
Folosiţi fantezia la maxim! Fie că sunteţi utilizator Alocard/YOYO sau abonat Fantasy, noi avem grijă să nu aveţi limite în a Vă exprima sentimentele. În fiecare zi puteţi scrie mesaje SMS cu declaraţii, invitaţii şi simplu „Ce mai e nou?” nelimitat pentru că achitaţi doar primele 2 SMS expediate.

Oferta este valabilă în perioada 1 martie – 15 aprilie 2010, pentru persoane fizice. Toate serviciile sunt în reţea. În cazul convorbirilor gratuite, apelul va fi întrerupt la 20 minute pentru utilizatorii Alocard/YOYO, iar pentru abonaţii Fantasy după 20 minute apelul se va taxa în mod standard. Dacă abonatul Fantasy are activat serviciul Happy Hours şi apelul este realizat în limita orelor serviciului, acesta nu va beneficia de oferta respectivă. În cazul mesajelor SMS gratuite, acestea se oferă în limita a 100 de mesaje zilnic. Ziua încetează la ora 23.59. Abonaţii care primesc un oarecare bonus în lei în limita unei alte promoţii, vor beneficia de această campanie doar la apeluri voce.