Cea de-a doua ediţie a proiectului Fabrica de Staruri ia start astăzi!

Primul si unicul reality-show din Moldova revine. Chiar incepand de astazi toata Moldova are posibilitatea sa ia parte la cel mai frumos eveniment de durata din tara – Fabrica de Staruri 2. Proiectul are drept scop dezvoltarea culturii muzicale din tara prin crearea si promovarea a noi vedete pe piata.

Compania Moldcell va invita vineri, 26 februarie 2010, ora 21:30 sa urmariti in direct primul concert pe postul de televiziune „Prime – primul canal din Moldova” unde aveti ocazia sa faceti cunostinta intai cu 18 candidati, apoi cu cei 16 participanti care vor intra in Casa de Staruri. Doar abonatii Moldcell au posibilitatea sa decida cine merita sa participe in proiect si sa beneficieze de diverse servicii interactive, inclusiv victorine SMS cu premii. Mai mult decat atat, am creat si posibilitati dedicate exclusiv Fabricii de Staruri, precum:

Categoria Fabrica in meniul Infocell

Incepand cu 1 martie si pana pe 1 iunie 2010 puteti accesa meniul Infocell, categoria Fabrica si afla primii toate noutatile de la concerte si din Casa de Staruri. Pentru aceasta, accesati *101*0#OK si alegeti una din cele 2 optiuni – cere unica si abonament. Pretul per SMS informativ primit in cadrul Infocell se taxeaza cu 1 leu, TVA inclus.

Portalul wap.moldcell.md, Fabrica de Staruri 2

Categoria Fabrica de Staruri de pe wap.moldcell.md contine informatia completa despre participanti, ultimele noutati din casa, fotografii si video de la concerte, etc. In plus, in exclusivitate pe wap.moldcell.md/fabrica veti avea posibilitatea sa descarcati in propriul telefon mobil fotografiile, piesele si video cu participantii Fabricii de Staruri 2.

Voting SMS pentru participanti

In fiecare saptamana doar Dvs. veti decide cine va ramane in proiect si cine trebuie sa paraseasca casa. Aveti 2 posibilitati pentru a realiza acest lucru:

Numar Voturi Pret
4401 1 vot 5 lei, TVA inclus
4410 10 voturi 40 lei, TVA inclus

SMS chat in direct la 2Plus, in Agenda zilei
In cadrul agendelor zilnice difuzate pe posturile prime si 2Plus aveti posibilitatea sa expediati mesaje SMS care vor fi imediat afisate in josul ecranului. Numarul pentru expedierea mesajelor este 4433, iar pretul este de 8 lei, TVA inclus.

Si acesta este doar inceputul. Am pregatit o multime de alte posibilitati pentru Dvs. despre care va vom tine la curent pe parcurs.

Chiril Gaburici, directorul general Moldcell, a mentionat ca operatorul sustine proiectul „Fabrica de staruri” al doilea an consecutiv din mai multe considerente. „Este vorba de un proiect original, indragit de publicul de la noi si interesant prin asa-numitul „element surpriza” - niciodata nu stii ce intorsatura va lua sirul de evenimente - atat din Casa de Staruri, cat si de la show-urile saptamanale. Mai mult decat atat, „Fabrica” descopera, invata si promoveaza noile si tinerele talente ale Moldovei. Acesti tineri trec printr-o scoala nu doar de muzica, ci si una a vietii, experienta de care putini au parte.”

Compania Moldcell intotdeauna tinde sa sustina proiecte inovative si sa contribuie cu toate mijloacele posibile la dezvoltarea si realizarea cat mai reusita a acestora.