Internet extrapachet – preţuri de primăvară la Internet

Odată cu venirea primăverii, vin şi noile preţuri pentru Internet mobil de la Moldcell. Şi, pe lângă faptul că beneficiezi de cele mai mari pachete de Internet existente pe piaţă şi mai ai şi trafic Internet nelimitat noaptea, îţi mai oferim un avantaj impunător.

Astfel, începând de astăzi, din momentul expirării traficului inclus în pachetul tău standard de 7 sau 15 GB, preţul pentru navigarea extra va constitui 0,00019 lei/10kB, în mod normal acesta fiind de 0,03 lei/10kB. Printr-un simplu calcul, te poţi convinge că preţul 1 GB te va costa doar 20 de lei! 

În acelaşi timp, noi ţinem mult la calitatea serviciilor pe care le oferim, de aceea oricare ar fi starea contului tău, viteza ta de navigare va ramâne neschimbată şi nu va depinde nici de ora în care utilizezi Internetul şi nici de pachetul pe care l-ai ales anterior. 

Pentru a beneficia de acest lucru, nu ai nevoie să activezi vreun pachet sau opţiune specială. Iar viteza de până la 7.2 Mbps îţi este accesibilă atât prin telefonul mobil (utilizarea acestuia în calitate de modem), cât şi prin modem. În acest context, anunţăm că în cel mai scurt timp, vom propune atenţiei tale un nou model de modem 3G ca să-ţi facem navigarea Internetului şi mai comodă şi accesibilă.