Lansarea serviciului „Informaţie privind penalizări, amenzi şi accidente rutiere”

Compania Moldcell a oferit în repetate ori, în premieră, servicii unice şi tehnologii moderne. Majoritatea au un grup de utilizatori mai larg, dar există şi servicii specifice care sunt foarte importante nu doar pentru o activitate specială, dar şi pentru viaţa cotidiană.

Astăzi, anunţăm anume un astfel de serviciu. Moldcell, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne şi Context Srl, lansează serviciul „Informaţie privind punctele de penalizare, amenzile neachitate, implicarea mijloacelor de transport in accidente rutiere”, acordat prin intermediul telefoniei mobile. Acesta este oferit în premieră pe teritoriul Republicii Moldova.

Începând de astăzi, orice abonat Moldcell poate obţine orice informaţii despre o unitate de transport direct din telefonul mobil. În acest scop au fost concepute două posibilităţi:
1. SMS la 9021 – expediază un SMS la acest număr cu codul personal, după care un SMS cu codul din permisul de conducere sau codul de bare al amenzii sau numărul permisului de conducere provizoriu şi vei primi următoarea informaţie: amenzile neachitate, punctele de penalizare, retragerea dreptului de a conduce un autovehicul şi procesele de judecată în care a fost implicat solicitantul.
2. SMS la 9022 – expediază un SMS cu numărul VIN la acest număr şi vei primi doar informaţia despre accidentele rutiere în care a fost implicat mijlocul de transport. 

Tariful pentru SMS expediat  la 9021 este 5 lei, iar tariful pentru un SMS la 9022 constituie 10 lei. Regulamentul serviciului poate fi găsit pe www.pr.gov.md şi http://politiarutiera.md/.

Cu Moldcell toată informaţia care te interesează se află la distanţa unui SMS!