Moldcell invită jurnaliştii să participe în cea de-a 7-a ediţie a proiectului „Cursuri de engleză pentru jurnalişti”

Jurnaliştii doritori de a-şi perfecta cunoştinţele în limba engleză atât prin teorie cât şi prin exerciţii practice frecventând orele uneia dintre cele mai performante instituţii din domeniu trebuie să  expedieze dosarul de participare în proiectul „Cursuri de engleză pentru jurnalişti” organizat de compania Moldcell.

În concurs pot participa jurnaliştii care sunt disponibili să frecventeze orele de curs care vor avea loc în capitală timp de 4 luni, de trei ori pe săptămână (în perioada septembrie-decembrie 2011), activează în prezent în calitate de jurnalişti, au intenţia de a-şi continua cariera în jurnalism şi sunt clienţi Moldcell. 

Condiţii de aplicare: completarea formularului de aplicare, un eseu scurt în limba engleză explicând motivaţia de a participa în concurs, aşteptările de la cursul de engleză şi planurile profesionale pe viitor, copia scanată a unui document care certifică faptul că participantul activează la moment în domeniul jurnalisticii (de ex. copia legitimaţiei de presă vizată), CV-ul profesional şi copia scanată a scrisorii de recomandare din partea superiorului direct. 

Documentele de aplicare trebuie expediate la adresa electronică: i.cretu@moldcell.md până pe data de 8 august 2011. 

Din iulie 2008 şi până în prezent, de cursurile de engleză oferite de către compania Moldcell au beneficiat 60 de jurnalişti din 35 instituţii mass-media din ţară.

Mai multe detalii despre proiect pot fi aflate la numărul de telefon 20-60-10 sau e-mail: i.cretu@moldcell.md.