Modeme noi la preţuri vechi

Vara aceasta ai şi mai multă mobilitate decât ţi-ai fi putut închipui. Iar dacă prietenii tăi nu pot lăsa pe nicio clipă casa sau biroul pentru a merge cu toţi la pădure, fă-l să te invidieze expediindu-i rapoarte online despre distracţia de care aveţi parte voi. 

Oferta pe care ai aşteptat-o atât de mult ţi-o aducem chiar noi. Este vorba despre un nou modem cu trafic inclus la preţ fantastic de numai 99 lei! Mai mult decât atât, te lăsăm să alegi de unul singur chiar şi traficul de care ai nevoie pentru o mobilitate totală.

Astfel, completarea ofertei pentru Internet la viteză mare. Foarte mare constă în următoarele:

 

Model modem Preţ Trafic inclus Abonament lunar
ZTE MF633 99 lei 7 GB 140 lei
ZTE MF633 99 lei 15 GB 240 lei


În funcţie de oferta aleasă, diferă şi perioada contractului obligatoriu. Astfel pentru modelul cu 7 GB trafic inclus anexa se va semna pentru o perioadă de 18 luni, iar pentru modelul cu 15 GB – 12 luni. 

Amintim că mai ai la dispoziţie şi un alt modem cu trafic lunar inclus, deci alegerea ta e şi mai mare:

Model modem Preţ Trafic inclus Abonament lunar
ZTE MF636 399 lei 7 GB 140 lei


La expirarea traficului inclus în pachet, vei beneficia de un tarif de numai 0.00019 lei/10KB, ceea ce este egal cu doar 20 lei per 1 GB! 

Oferta este valabilă în perioada 11 iunie – 31 decembrie 2009, iar modemele vor fi comercializate în limita stocului disponibil. 

Nota

Pe perioada contractului, pachetul Internet nu poate fi schimbat sau anulat. În cazul rezilierii contractului până la expirarea acestuia, abonatul va achita o penalitate în funcţie de modelul modemului procurat.