Moldcell Purple Party continuă cu DJ-ul numărul 1 – TIESTO!

Moldcell începe pentru tine vara cu un concert inedit! Retrăieşte emoţiile de la prima ediţie Moldcell Purple Party, pentru că avem şi de această dată avem un eveniment extraordinar cu super vedete şi organizare! Unicul DJ care a participat cu un spectacol la Ceremonia Oficială de Deschidere a Jocurilor Olimpice la Atena, deţinătorul premiului „Cel mai bun DJ al planetei” şi a o mulţime de alte premii oferite în lumea întreagă vine în Chişinău!

Pe 3 iunie, stadionul Universităţii Tehnice, ora 20:00 eşti aşteptat să faci parte din turneul mondial „Kaleidoscope” pornit de Tiesto în octombrie 2009 şi văzut deja de sute de mii de oameni în America de Nord, Australia şi Europa. Special pentru tine, Moldcell a organizat un concert unde vei asculta nu doar noile piese de pe albumul Kaleidoscope, dar şi cele mai bune piese semnate de Tiësto, hituri care i-au adus faima.

Nu poţi rata evenimentul, cel puţin pentru că orarul artistului este format cu un an înainte, pentru că fiecare show este mai bun decât precedentul, prin sunet, culoare şi efecte pirotehnice. Doar alege modalitatea convenabilă de a obţine biletul la concert:

Exclusiv pentru abonaţii Moldcell
Formează *555*4#ok, urmează instrucţiunile şi solicită un bilet. În calitate de confirmare că solicitarea a avut loc cu succes, vei primi SMS cu un cod format din 5 cifre şi din contul tău va fi extras costul solicitării.

Economiseşte! La solicitarea codului pentru bilet în primele 3 zile, achiţi pentru mesaj cu 50 lei mai puţin.

12 – 15 mai – 150 lei (TVA inclus)

15 mai – 03 iunie – 200 lei (TVA inclus)       

Pentru a primi biletul vei merge la următoarele adrese Moldcell Center cu buletinul de identitate şi cartela SIM:

Oraş  Adresă
 Chişinău  bd. Ştefan cel Mare, 128
 Chişinău  str. Arborilor, 21
 Chişinău  str. Alecu Russo, 1
 Chişinău  str. Decebal, 139
 Chişinău  str. I. Creangă, 78
 Chişinău  str. Tighina, 55
 Bălţi  str. Ştefan cel Mare, 48
 Cahul  str. Republicii, 20/6
 Ungheni  str. Naţională, 19
 Căuşeni  str. M. Eminescu, 24Q

Preţul biletului standard este de 250 lei. Acestea pot fi procurate până pe 3 iunie 2010 la adresele accesibile pe www.purpleparty.md.

Important
Biletele sunt disponibile in limita stocului.

La obţinerea biletului prin intermediul solicitării lui prin SMS sau la procurarea lui, posesorul acestuia acceptă faptul că a luat cunoştinţă de condiţiile de desfăşurare a evenimentului; că biletul oferă dreptul de o singură intrare la eveniment, fără drept de reintrare; că nu poate schimba, returna şi pretinde restituirea banilor sau orice altă compensaţie de la organizator, precum şi faptul că imaginea sa poate fi înregistrată foto sau video şi folosită public de către organizator.

Organizatorul este în drept să schimbe locul desfăşurării evenimentului, acest fapt fiind adus la cunoştinţă prin expedierea mesajelor SMS abonaţilor Moldcell, să interzică accesul la eveniment şi să elimine de pe teritoriul desfăşurării evenimentului posesorii de bilete a căror stare şi comportament nu corespund normelor legale, morale şi bunelor moravuri, stabilite în societate, precum şi contravin ordinii publice.

Operatorul nu poartă răspundere pentru solicitările efectuate din greşeală, astfel încât rambursarea banilor în acest caz nu este posibilă.

Organizator „STANDARD VISION” SRL