Proiectul „Aici Moldcell”, lansat la USM

Moldcell a venit cu un dar frumos către Universitatea de Stat din Republica Moldova (USM) cu ocazia aniversării de 64 ani şi a lansat zona de recreare şi comunicare „Aici Moldcell”.

La 5 octombrie curent, cu ocazia aniversării a 64 ani de la fondarea USM, echipa managerială Moldcell în frunte cu directorul general Moldcell, dl. Chiril Gaburici alături de rectorul Universităţii de Stat din Republica Moldova (USM), dl. Gheorghe Ciocanu, cadrele didactice şi studenţii USM au inaugurat zona de recreare şi comunicare „Aici Moldcell”.

Acest proiect presupune stabilirea şi amenajarea unor zone speciale în perimetrul cărora clienţii operatorului, indiferent de planul tarifar utilizat, beneficiază de posibilitatea să comunice în reţea cu reducere de 50%. Acest tarif este aplicat asupra tuturor apelurilor în reţea, inclusiv asupra celor care deja beneficiază de reduceri. Dacă abonatul începe convorbirea în zona Moldcell, iar pe parcurs se deplasează în afara acestei zone, reducerea va fi aplicată pe durata întregului apel. Abonaţii care vor fi identificaţi de sistem ca aflându-se în zona Moldcell, vor primi mesaje de notificare despre facilităţile disponibile.

Zona „Aici Moldcell” la USM constituie cea de-a patra zonă lansată, după ce operatorul a implementat cu succes proiectul pe teritoriul aeroportului,  centrului comercial Shopping MallDova, precum şi la Academia de Studii Economice cu ocazia deschiderii anului de studii.

Zona „Aici Moldcell” este situată în curtea campusului USM care graţie suportului financiar Moldcell a  fost renovată şi dotată cu bănci noi, un havuz şi două table mari de şah amplasate în mijlocul curţii, cu lungimea laturii de 4,8 metri. Piesele de şah sunt din plastic dur şi au o înălţime de circa 85 cm fiecare. Astfel, studenţii vor combina plăcutul cu utilul, exersându-şi  memoria, logica, creativitatea, abilităţile analitice, puterea de concentrare ş.a. Membrii delegaţiei oficiale au efectuat o plimbare pe teritoriului renovat, au comunicat cu studenţii care începuseră să testeze beneficiile oferite, vorbind cu reducere la mobil şi navigând prin internet, ca apoi rectorul USM, dl. Ciocanu şi directorul general Moldcell, dl. Gaburici, să dea startul competiţiilor de şah, iniţiind prima partidă. Evenimentul de lansare s-a finisat cu vizita muzeului Universităţii de Stat din Moldova.

Director General Moldcell, Chiril Gaburici: „Fiind un oaspete frecvent al universităţilor din ţară, lansând mai multe proiecte precum „Laboratorul de comunicaţii mobile”, „Bursa Moldcell”, „Viitorul tău începe astăzi”, am observat că în campusurile universitare de la noi lipsesc spaţiile de recreare în care atât studenţii cât şi profesorii ar avea posibilitatea să comunice oricând au nevoie. Zona „Aici Moldcell” de la USM se deosebeşte de celelalte prin această curte destinată recreării şi comunicării amenajate într-un mod confortabil şi frumos. Ţin să menţionez că aceasta este cea de-a doua instituţie de învăţământ din ţară care beneficiază de tariful special “Aici Moldcell” şi că proiectul urmează a fi extins şi în alte universităţi importante din Moldova.” 

Rectorul Universităţii de Stat din Republica Moldova, dl. Gheorghe Ciocanu: „Apreciem înalt iniţiativa companiei Moldcell de a crea această zonă de recreare şi comunicare atât de necesară universităţii noastre. Este un cadou preţios pe care-l primim în săptămâna în care Universitatea de Stat din Moldova celebrează cea de-a 64-a aniversare a sa.” 

În ziua lansării zonei „Aici Moldcell” zeci de studenţi au fost prezenţi la eveniment pentru a testa beneficiile de comunicare aduse de către compania Moldcell. 

Notă: Printre activităţile companiei Moldcell menite să promoveze businessul social responsabil şi să susţină tânăra generaţie – considerată de operator drept cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei - se numără şi proiectele „Viitorul tău începe astăzi” şi „Bursa Moldcell”. Primul oferă studenţilor workshop-uri conduse de specialiştii Moldcell, iar ”Bursa Moldcell” reprezintă nu doar suport financiar lunar, ci şi training în cadrul companiei, acumulare de cunoştinţe şi formare de abilităţi obţinute prin tutela experţilor operatorului ş.a. În particular, timp de 5  ediţii ale programului, 109 studenţi din Moldova au fost  beneficiari ai Bursei, dintre care 21 sunt angajaţi în cadrul companiei. Pe 28 noiembrie a avut loc lansarea celei de-a 6-ea ediţii „Bursa Moldcell.“

aici moldcell usm  aici moldcell usm