Taxare per click pentru wap.moldcell.md

Din 1 octombrie îţi facem navigarea şi utilizarea portalul wap.moldcell.md şi mai simplă! Astfel, dacă vei dori să activezi sau descarci un content contra plată de pe wap.moldcell.md nu va fi necesar să aştepţi primirea unui SMS şi nici să urmezi un link special de unde îl vei putea descărca. Mai mult decât atât, orice content descarci, vei rămâne pe portal şi nu va fi necesar să repeţi procedura de accesare de fiecare dată.

Funcţionare simplă
Pentru a descărca un content în telefonul mobil de pe wap.moldcell.md, accesezi adresa respectivă, intri în meniul Music box, selectezi categoria care te interesează şi alegi contentul de care ai nevoie. După aceasta vei fi informat despre preţul operaţiunii care urmează. Tastezi „descarcă” şi în doar câteva secunde primeşti fişierul.

Informaţii şi divertisment pentru orice gust
Odată cu taxarea per click portalul wap Moldcell devine şi mai atractiv graţie extinderii categoriilor curente şi adăugării de noi categorii. Chiar începând de astăzi, în afară de tonuri de apel şi aşteptare şi imagini, toţi clienţii Moldcell au posibilitatea să acceseze bancuri contra plată per categorii. În curând, vor fi accesibile şi video, radio, jocuri, teste de personalitate şi IQ, hartă, listă de localuri de agrement, horoscop personalizat, ştiri, etc.

Tariful pentru navigarea pe wap.moldcell.md rămâne neschimbat. Preţurile pentru un content descărcat de pe wap.moldcell.md variază. Preţul minim este de 0,50 lei/unitate. Accesarea portalului wap.moldcell.md necesită ca telefonul să susţină wap şi să fie setat corespunzător Moldcell nu poartă răspundere pentru solicitările efectuate din greşeală.