Record Ianuarie

Timp de 1 an, Cartea recordurilor Moldcell a înregistrat, lună de lună, realizările celor mai devotaţi abonaţi, care au acumulat, de la cele mai multe apeluri voce efectuate, până la cantitatea maximală de minute TV mobil utilizate. Alătură-te celor 12 norocoşi din anul precedent şi demonstrează-ne că poţi şi mai mult! Cartea recordurilor din 2012 e abia la prima filă: urmăreşte recordurile anunţate la fiecare început de lună, comunică cu cei dragi în modalitatea comodă ţie, atinge consumul maximal al unui anumit serviciu şi vei fi premiat cu un smartphone modern HTC Wildfire S!

Recordmanul lunii decembrie a primit un cadou în plus de Revelion – un smartphone Samsung Galaxy I5800, pentru numărul impresionant de apeluri recepţionate în ultima lună a anului 2011. Pavel Secrieru din raionul Orhei a reuşit să acumuleze peste 24000 minute din totalitatea apelurilor primite în decembrie.

Pavel a vizitat Moldcell Cafe şi ne-a împărtăşit trăirile sale: „Sunt foarte fericit că am câştigat dar, cu siguranţă, nu aş fi reuşit să o fac fără ajutorul familiei mele. Noi urmărim toate ofertele lansate şi, în această lună, am hotărât să ne încercăm norocul. Deşi cu toţii suntem abonaţi Moldcell, în decembrie am utilizat un singur număr – al meu şi, în pragul sărbătorilor de iarnă, am câştigat!”

A venit şi rândul tău să fii premiat! Dacă nu ai reuşit să fii printre recordmanii din 2011, comunică cât şi cum îţi place în acest an şi ai şansa să câştigi un smartphone modern în orice lună din an. Fie că efectuezi sau primeşti apeluri, scrii mesaje sau navighezi pe Internet, poţi fi remunerat pentru recordul stabilit. În calcul se ia cantitatea serviciului utilizat începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Dacă reuşeşti să devii recordman, vei fi contactat, în cel mai scurt timp, de către un reprezentant Moldcell ca să-ţi ridici premiul.

Încearcă-ţi norocul chiar la începutul noului an, în luna ianuarie! Expediază cele mai multe mesaje SMS în orice direcţie (naţionale, în reţea, internaţionale) şi vei avea şansa să devii primul înscris în Cartea recordurilor din 2012. În calcul se ia numărul SMS-urilor expediate la tarif standard şi cele din pachetele de servicii.

Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul campaniei. Ne vedem pe paginile Cărţii recordurilor Moldcell.

Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55