Telefon, conectare, cadou şi nu numai… Noi localităţi

În cadrul campaniei regionale de vară, săptămâna aceasta Moldcell vizitează municipiul Bălţi. Anume aici se va organiza o campanie de vânzare de telefoane la preţuri reduse ăi o tombolă de premii preţioase. Oferta presupune procurarea unui telefon mobil Nokia 1208 la preţ de numai 299 lei şi primirea unei conectări Alocard gratuite. 

Iar luni, 31 august se va organiza o extragere de premii în care vor participa toate cupoanele completate la procurarea unui produs Moldcell în reprezentanţele din oraş. Printre premii se numară: biciclete, televizoare, modeme 3G, telefoane mobile, cartele de reîncărcare etc.

Caracteristici

General GSM 900/1800,
Dimensiuni 102 x 44.1 x 17.5 mm
Greutate 77 gr.
Ecran 96x68 pixels, 65000 culori
Baterie Standard, Li-Ion, asteptare - 367 ore, convorbire - 7 ore.
Vibraţie +
Cameră -
Mesagerie SMS, T9 text
Posibilităţi Organiser, alarmă, calendar, jocuri

Mai mult decât atât, municipiul Bălţi face parte din cele 3 localităţi unde se va afla oficiul mobil AERO. Astfel, pe data de 28 august oficiile mobile Moldcell din Chişinau, Balţi şi Soroca vor prezenta tehnologiile 3G, ofertele curente şi serviciile noi apărute. Specialiştii oficiului AERO îţi vor sta o zi întreagă la dispoziţie pentru a te ajuta să iei o decizie mai bună pentru tine, familia ta sau afacere.    

* Telefoanele sunt disponibile în limita stocului, persoanelor de peste 18 ani.