+5 soluţii bune la Abonament

Cu Abonament Moldcell ai tot de ce ai nevoie pentru comunicare, ba chiar mai mult!

Nelimitat în reţea

Acum nu mai e nevoie de numere preferate sau reduceri la apeluri, pentru că suni nelimitat şi gratuit mai mult de 1 000 000 de abonaţi Moldcell.

Minut naţional = minut internaţional

Sună în Grecia, Italia, Portugalia, România, Rusia, Ucraina şi multe alte ţări aşa cum suni în Moldova, pentru că 1 minut internaţional pe fix în toate aceste ţări este egal cu un minut naţional. Fără taxe adiţionale sau pachete!

Disponibil în Roaming

De fiecare dată când mergem peste hotare, toţi avem aceeaşi dilemă, activăm sau nu Roamingul. Acum nu mai este cazul. Abonamentul Moldcell e primul Abonament care are minute disponibile şi în Roaming. Tot ce trebuie să faci, e să intri în meniul *222*2*4# şi să transformi 100 minute naţionale în 10 minute Roaming cu doar 19 lei.

X4 trafic Internet

Acesta e încă un motiv să alegi Abonament Moldcell. Îţi oferim de 4 ori mai mult trafic Internet, totul disponibil şi în 4G!

Internet comun

Ai tabletă şi nu ai Internet? Se rezolvă! Acum poţi împărţi Internetul inclus în Abonamentul tău între smartphone şi tabletă. Sau, dacă eşti şi generos, poţi împărţi traficul inclus cu o persoană dragă.

E simplu. Dacă eşti deja la un Abonament mai mare de 250 lei, vino la un magazin Moldcell şi primeşte cea dea doua cartelă SIM, cartela pentru Internet. Dacă nu eşti încă la Abonament, vino să te conectezi şi primeşti din start 2 cartele SIM.

Şi încă o noutate bună pentru azi! Am lansat încă un Abonament Moldcell unde ai toate cele 5 soluţii de mai sus, dar şi ai aproape toate serviciile nelimitat.

Intră aici ca să descoperi toate Abonamentele şi detalii despre cele +5 soluţii pentru tine.