Abonament Flexibil Moldcell – vorbeşti mai mult, plăteşti mai puţin

Compania Moldcell a organizat o conferinţă de presă pentru a comunica explicit rebalansarea tarifelor în planul tarifar Abonament Flexibil care intră în vigoare din 10 septembrie,  fapt despre care operatorul în mod anticipat a informat publicul acum o lună.

Cu scopul de a echilibra costurile apelurilor în Abonament Flexibil, Moldcell a redus discrepanţa tarifară de la 1,65 lei la 1 leu. Astfel, din 10 septembrie clienţii planului tarifar Abonament Flexibil vor efectua apeluri în afara reţelei la preţuri mult mai avantajoase.

„Optimizarea preţurilor se referă doar la clienţii Abonamentului Flexibil (unul din abonamentele cu plata în avans) şi presupune reducerea preţului la convorbirile în afara reţelei cu 38 bani (de la 1.88 lei/min la 1.50 lei/min pentru primele 100 minute). Modificarea a fost operată în baza statisticilor de utilizare şi a preferinţelor expuse de către abonaţii acestui plan tarifar”, a declarat Rodica Verbeniuc, şefa secţiei Comunicări Corporative a operatorului.

Pe lângă reducerea semnificativă a preţului la apelurile în afara reţelei, rebalansarea presupune şi o majorare cu 25 bani/min la apelurile în reţea, fiind acompaniată de o seamă de avantaje adiţionale, precum:

  • convorbiri gratuite cu un Număr drag (1000 minute lunar în reţea),
  • convorbiri reduse cu 50 la sută cu 5 numere preferate,
  • activarea la dorinţă a uneia din cele 3 opţiuni adiţionale cu minute incluse,(în speţă pentru 100 minute incluse la un preţ de doar 20 lei.)

Clienţilor planului tarifar Abonament Flexibil care dau preferinţă apelurilor în reţea, Moldcell le oferă şi posibilitatea să migreze gratuit la alte opţiuni tarifare care li se par optime şi satisfac pe deplin necesităţile lor de comunicare.

În particular, dna Rodica Verbeniuc a subliniat: „Rebalansarea tarifelor vizează doar clienţii planului tarifar Abonament Flexibil şi nu se referă nicidecum la Clienţii Corporativi Moldcell care utilizează pachetele corporative Primul, Business Complet sau Business Plus, aşa cum s-a speculat anterior de unele surse mass media.”

Planul tarifar Abonament Flexibil continuă a fi după rebalansare una dintre cele mai avantajoase ca preţ soluţii de comunicare, oferind maximă flexibilitate şi libertate în comunicare, deoarece preţul la convorbiri scade odată cu creşterea volumului de convorbiri. Astfel, clienţii Moldcell Abonament Flexibil dirijează personal cât vor să vorbească şi cât trebuie să plătească pentru aceasta.

„Moldcell a fost, este şi va continua să fie operatorul care propune cele mai accesibile şi avantajoase tarife la telefonia mobilă din Moldova. Suntem siguri, mai mult ca oricând, că oferim soluţii de comunicare la cele mai bune preţuri de pe piaţă şi invităm cu căldură toţi cetăţenii Republicii Moldova să viziteze magazinele Moldcell, site-ul oficial al companiei pentru a decide singuri cum pot plăti mai puţin pentru cea mai bună experienţă mobilă, - a declarat dl. Barkin Secen, directorul general al companiei Moldcell.

Moldcell aplică o abordare individuală la crearea de produse şi servicii, precum şi deservirea clienţilor. Directorul Marketing al companiei, dna Olga Pavlic a menţionat că operatorul transpune în fapte această strategie şi a anunţat lansarea Ofertelor Moldcell de Toamnă:

“Politica noastră tarifară presupune oferirea soluţiilor de comunicare orientate către diferite segmente de clienţi, ajustate necesităţilor şi posibilităţilor de plată. Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea din 10 septembrie, 2012 a ofertelor de toamnă Moldcell. Acestea se vor răspândi în întreaga ţară precum căderea tomnatică a frunzelor, dăruind fiecărui segment de abonaţi o largă diversitate de culori şi nuanţe. Pentru abonaţii Cartelă, comunicarea cu omul drag nu va avea limite, iar cei care preferă pachetele Abonament vor beneficia de două ori mai multă comunicare în reţea. Pentru utilizatorii de internet, infinitul devine tangibil şi accesibil, iar cei care încă nu au procurat modeme, ar trebui să se grăbească pentru a beneficia de propunerea noastră – va fi la un preţ unic şi cel mai atractiv de pe piaţa Moldovei la ora actuală. De asemenea, vom oferi surpize plăcute la reîncărcarea contului. Pentru fiecare reîncărcare cu o sumă mai mare de 50 lei, clientul va primi bonus echivalent cu valoarea sumei reîncărcate şi în plus un ton de aşteptare. Urăm tuturor o toamnă rodnică.”

Moldcell se poziţionează drept un operator care activează în mod transparent pe piaţă, preferă o comunicare deschisă,  cu respect pentru clienţii săi.