Oferte noi – pentru fiecare!

Pentru noi e foarte important ca tu să te simţi liber în utilizarea serviciilor indiferent de perioada anului. De aceea, ca să nu te întristezi de plecarea verii, noi prelungim dispoziţia „de vară” cu oferte noi şi bogate precum toamna, pentru toţi abonaţii. La Moldcell fiecare va găsi ce îi este pe plac: apeluri, Internet şi... bani pe cont!

Oferte pentru abonaţi noi

De 2 ori mai multe minute în reţea la Abonament

Alege Abonament Reţeaua mea, Ţara mea sau Lumea mea cu plata lunară mai mare de 100 lei şi primeşte de 2 ori mai multe minute în reţea, incluse în abonament timp de 6 luni!

Astfel, dacă te conectezi sau migrezi, de exemplu, la Abonament Reţeaua mea cu plata lunară de 160, 240, 360 lei sau la Abonament Ţara mea cu 140, 220, 340, 460 lei lunar sau la Abonament Lumea mea cu 280, 420 sau 640 lei lunar, comunici de 2 ori mai mult în reţea până la sfârşitul lunii. Şi dacă apoi hotărăşti să migrezi la un alt plan tarifar din cadrul ofertei, vei primi reducerea în funcţie de opţiunea selectată.

Oferta nu este valabilă pentru utilizatorii curenţi Abonament Reţeaua mea, Ţara mea şi Lumea mea. Informaţii suplimentare despre Abonament Moldcell – aici.

2 numere Cartelă Moldcell cu Număr drag

Alege Cartelă Moldcell - Prietenii mei ca să nu mai întrerupi convorbirile cu persoana iubită. Cumpără acum 2 numere cu perioadă activă pentru totdeauna la doar 40 lei şi bucură-te de:

  • 20 lei pentru apeluri şi SMS în reţea pe fiecare număr, valabili 2 ani
  • 1000 minute lunar cu Numărul drag predefinit la 15 lei
  • 500 MB cadou lunar pe data de 28, valabili în aceeşi zi

Mai multe detalii despre cartelă Moldcell găseşti aici.

Internet ca lumea fără contract şi plată lunară

Scapă de grija plăţii lunare şi navighează liber atunci când ai nevoie şi doar atât, cât ai nevoie, pentru că noi îţi oferim Internet rapid şi modem 3G la doar 100 lei, fără contract şi plată lunară!

Conectează-te acum şi beneficiază de:

  • număr cu 99 lei pe cont
  • tarif de doar 0,10 lei/MB
  • pachetul Reţele sociale GRATUIT pe 1 lună

În plus, la Internet ca lumea (fără contract) poţi expedia şi primi SMS şi beneficia de un şir de alte servicii, iar în orice moment hotărăşti că ai nevoie de mai mult Internet, poţi migra liber la Internet ca lumea (abonament) cu 5 opţiuni tarifare între 1 şi tocmai 50 GB!

Oferte pentru cei care sunt deja cu noi

Internet nelimitat noaptea la 8 lei

Internetul e util în orice activitate: studii, muncă, timp liber. Şi dacă tu nu vrei să te desparţi de lumea online nici chiar noaptea, noi te invităm să navighezi oricât doreşti din telefon sau modem 3G până dimineaţa, la doar 8 lei!

Pentru aceasta:

  • formează din telefon *222*8#ok
  • activează opţiunea Internet nelimitat şi
  • explorează lumea online între 20:00 şi 8:00.

Cadou la reîncărcare

Reîncarcă contul cu plăcere, căci noi îţi oferim:

  • la fiecare reîncărcare prin aceeaşi modalitate cu 2 sume identice de 50, 100, 200 sau 400 lei, în aceeaşi zi - echivalentul unei sume reîncărcate cadou pe cont, ca să comunici cu toată reţeaua timp de 15 zile
  • la fiecare reîncărcare cu 50 lei – un ton de aşteptare cadou pe 30 zile (din meniul 7007)

Costul navigării prin meniu – 0,25 lei per minut. După 30 zile, tonul de aşteptare se va prelungi automat pentru luna următoare.

Oferta „Cadou la reîncărcare” este valabilă până la 10 octombrie 2012, celelalte oferte sunt valabile până la 14 noiembrie 2012.