Cadou la zi de naştere – 100 puncte de loialitate!

Dacă e să facem lista celor mai populare şi plăcute sărbători, pe lângă Anul Nou, Crăciunul, Ziua copiilor, etc. în preferinţele oricărei persoane sigur vom găsi şi ziua de naştere! Şi e clar de ce o iubim cu toţii atât de mult. Pentru că suntem în centrul atenţiei, pentru că suflăm lumânări, pentru că ne punem dorinţe dintre cele mai fantastice şi pentru că primim cadouri.

Şi fie că aceste cadouri sunt utile, valoroase sau chiar amuzante ele toate ne fac să fim fericiţi şi ne asigură că persoana care ne-a făcut acest cadou ne apreciază cu adevărat. Anume din acest motiv, chiar noi am hotărât să îţi facem un cadou la fiecare zi de naştere şi anume 100 puncte de loialitate

Vrei un cadou de zi de naştere? Atunci înregistrează-te chiar acum în meniul dedicat şi chiar la următoarea ta aniversare vei primi cadoul extraordinar de la Moldcell! Pentru a realiza înregistrarea, accesează *222*3*6#ok şi efectuează câţiva paşi simpli – introducerea numelui, prenumelui şi a datei de naştere. Înregistrarea şi activarea serviciului sunt gratuite. 
Înregistrările efecutate după ora 20:00 vor fi procesate a doua zi.

Punctele se acorda abonatilor cu statut activ, nu au termen de valabilitate şi pot fi schimbate pe orice servicii (SMS, MMS, minute pentru apeluri, trafic Internet) sau cadouri Moldcell (flash carduri, micro SD, invitaţii la film, certificate valorice, fulare, huse pentru telefon. umbrele, termosuri, clepsidre, telefoane mobile).

Moldcell îţi urează la mulţi ani şi toţi plini de clipe frumoase!