Cel mai tandru concurs MMS - „Fiecare iubeşte”

În apropierea frumoaselor sărbători „Ziua îndrăgostiţilor” şi „Dragobete” şi, mai important, în apropierea venirii primăverii, Moldcell a pregătit un concurs fantastic pentru cei care iubesc şi pot demonstra acest lucru. Fie că porţi acest sentiment deosebit pentru natură, familie sau animale te invităm să arăţi dragostea ta lumii întregi şi să fii remunerat pentru acest fapt. Pentru că acum un MMS de dragoste poate să-ţi aducă nu numai clipe frumoase, dar şi premii valoroase!

Cum participi şi ce poţi câştiga?
Fă o fotografie pe tematica dragoste (pe cât de vastă poate fi ea) şi expediaz-o prin MMS la numărul scurt 2000 (1 leu). Ulterior, poza va apărea pe siteul www.concurs.mms.md şi va primi un cod unic. Pentru a vota poza, va fi necesar de expediat acest cod la numărul scurt 2002 (tarif - 3 lei).

Pentru a-ţi mări şansele de câștig, noi îţi oferim posibilitatea să îi oferi pozei statutul de VIP, ceea ce presupune că fotografia va avea o poziție de plasare privilegiată pe site pe un termen de 7 zile.  Pentru a utiliza această opţiune, expediază codul pozei la numărul scurt 2001 (tarif - 10 lei).

Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi 3 participanţi care vor acumula numărul maxim de voturi. Premiile oferite sunt Nokia E72 (premiul I), Nokia E5 (premiul II) şi Nokia X3-02 (premiul III).

Dragostea e ceea ce ne inspiră, ne dă puteri şi ne oferă o mulţime de clipe frumoase pe care le păstrăm cu drag o viaţă întreagă. Nu rata ocazia să împarţi emoţiile pe care le trăieşti cu persoanele care te înconjoară şi să fii premiat pentru originalitate. Mult succes!