Doar împreună o putem salva pe Teresa!

Teresa Cozma are nevoie de ajutorul tău, iar noi avem misiunea să informăm cât mai mulți oameni cu inimă mare ca tine și să adunăm toate resursele pentru salvarea Teresei.

La vârsta fragedă de doar 1 an și o lună fetița a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier și cu ajutorul nostru trebuie să câștige lupta grea și să trăiască.

Pentru operație și procedurile de chimioterapie, familia Teresei trebuie să adune peste 200 000 de Euro – sumă impresionantă, dar foarte necesară acestui pui de om. Toate gândurile noastre bune se îndreptă acum spre ea și familia ei, pentru a le da curajul și puterea de care au nevoie.

Noi, Moldcell și Asociația „Salvează o inimă” din România, credem că putem contribui enorm de mult pentru ca acest tratament urgent și costisitor să se întâmple.

Dacă eşti abonat Moldcell, poţi să contribui chiar acum. În perioada 7 – 21 septembrie 2015, trimite un SMS la numărul 0446 şi donează 30 lei. Poţi face mai multe donaţii de pe acelaşi număr.

Vezi întreaga poveste a fetiței aici.

Teresa și familia ei au nevoie să știe că nu sunt singuri, că există mulți oameni care-i susțin și îi consideră învingători.