Dublu trafic Internet la conectare

Odată cu vacanţa de vară vine şi pofta de a naviga tot mai mult pe Net, nu-i aşa? Zilele sunt pline de soare şi tu, cu laptopul (sau tableta), te ascunzi la umbra unui copac să mai povesteşti prietenilor cât de frumos îţi petreci timpul liber.

Şi tocmai pentru a-ţi oferi posibilitatea să te simţi liber, navigând pe Web, îţi oferim trafic Internet dublu, lunar, timp de 6 luni de la conectare la orice abonament Internet ca lumea 3G. Tot ce rămâne să faci, este doar să alegi abonamentul potrivit ţie:

Opţiuni Internet ca lumea 1 GB + 1GB 5 GB + 5GB 10 GB + 10 GB 25 GB + 25 GB 50 GB + 50 GB
Plată lunară 80 lei 100 lei 140 lei 240 lei 300 lei

Nu mai număra fiecare GB, căci odată ce alegi abonamentul de 5 GB de exemplu, vei primi de două ori mai mult trafic în fiecare lună, adică nu 5, ci tocmai 10 GB!

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • Vino în orice magazin Moldcell,
  • Selectează opţiunea Internet dorită,
  • Primeşte modem la doar 1 leu şi
  • Semnează Contractul de abonament.

Oferta este valabilă la conectare în perioada 18 iunie – 31 august 2013. În prima lună de la conectare, traficul dublu din cadrul promoţiei se va oferi proporţional zilelor rămase în luna respectivă. Ulterior, traficul dublu se va oferi pe data de 1 a fiecărei luni şi plata pentru acesta se va extrage integral din contul abonatului, în ziua oferirii reducerii.