Felicitări celor 2 câştigători ai BMWurilor de la Moldcell!

În noaptea de Revelion, am făcut 2 oameni fericiţi! Este vorba despre cei 2 norocoşi, care s-au înscris în Tombola Moldcell şi s-au trezit, peste noapte, cu câte un BMW seria 3 în garaj.

Dacă ai fost în noaptea de 31 decembrie în PMAN sau ai stat în faţa TVului acasă, ai putut urmări LIVE, pe Prime TV, extragerea electronică de pe cea mai mare scenă din Moldova. Dacă ai sărbătorit însă departe de casă şi de Piaţa Marii Adunări Naţionale, citeşte cu atenţie ştirea de azi şi, poate, te vei regăsi în lista fericiţilor câştigători din Tombola Moldcell.

Amintim că, în cadrul Tombolei, am oferit un BMW seria 3 unui abonat Moldcell şi celălalt – unui abonat portat. Ei, să vedem acum, poate eşti chiar tu norocosul!

Felicitări câştigătorilor:

  • Abonatul Moldcell cu codul câştigător 13946631
  • Abonatul portat la Moldcell cu numărul de telefon 68xxx731

Bravo! Dacă eşti şi tu unul dintre aceşti 2 fericiţi, înseamnă că ai început anul cu dreptul! Aşteaptă un apel cu felicitări din partea reprezentanţilor noştri. Dacă nu – nu te întrista! Mai ai timp să câştigi 10 000 lei pe cont, pentru orice servicii. Tombola Moldcell continuă până pe 31 ianuarie. Aşa că înscrie-te mai rapid în competiţie! Încă mai ai timp :) Trimite SMS cu orice conţinut (în afara cifrelor 1 şi 2) la numărul 2014.