În prag de sărbători, Şcoala de Hipism din Chişinău a primit un cadou de la Moldcell!

Decembrie e cea mai frumoasă perioadă a anului pentru a primi şi oferi cadouri. Mai cu seamă, dacă e vorba de cei, care cu adevărat au nevoie de sprijin şi ajutor. Aşa cum sunt căluţii de la Şcoala de Hipism din Chişinău.

Ne-am cunoscut în aprilie 2013, atunci, când aveau urgentă nevoie de hrană pentru a supravieţui. Şi pentru că ai noştri au inimi mari, nu au rămas indiferenţi la apelul nostru. Datorită celor peste 1 mln. de abonaţi Moldcell, am reuşit să colectăm o sumă frumoasă de bani, din care am procurat medicamente costisitoare, necesare pentru recuperarea cailor după o perioadă lungă de alimentare precară.

Şi pentru că ai noştri nu-şi uită prietenii, în pragul sărbătorilor de iarnă, am hotărât să mai venim cu un cadou frumos. Deoarece ieslele din care se alimentează căluţii erau destul de uzate la momentul vizitei noastre, am hotărât să-i aprovizionăm cu altele noi, din care să mănânce cu plăcere.

Îţi mulţumim pentru SMSurile pe care le-ai expediat la numărul scurt 2811. Datorită ţie, căluţii de la Şcoala de Hipism din Chişinău mănâncă azi din 5 iesle noi.