FunClick – un nou serviciu pentru timp liber

Uneori, ai chef de ceva nou, care să te distreze. Dacă ai telefonul mobil la tine, problema se rezolvă în doar câteva clipe :) Tocmai pentru a-ţi face ziua mai veselă şi mai frumoasă, chiar telefonul tău va veni cu sugestii, în fiecare zi.

Dacă vezi că telefonul se luminează instant, iar pe ecranul lui apare un mesaj, să ştii că e vorba de serviciul FunClick, cu informaţii din cele mai diverse domenii: Meteo, Curs valutar, Bancuri, Aforisme, Toasturi, Curiozități și video, Tonuri de așteptare, Ringtonuri şi multe altele.

Dacă te interesează oferta, poţi activa serviciul doar tastând OK şi, astfel, îl vei putea testa chiar GRATUIT pentru o anumită perioadă de timp (în funcţie de serviciu).

Bancurile, curiozităţile, aforismele şi toate celelalte informaţii din meniul FunClick sunt disponibile în limbile română şi rusă. Pentru a modifica limba sau a dezactiva serviciul, accesează meniul *355#ok. Oricând doreşti să primeşti din nou mesaje interactive, poţi reactiva uşor serviciul în acelaşi meniu - *355#ok.

Mesajele instante sunt gratuite, la fel ca şi navigarea prin meniul *355#ok. Se vor tarifa doar serviciile prestate (mesajele SMS recepţionate prin abonament, ringtonuri, ton de aşteptare etc.) în urma activării ofertei. Serviciul FunClick este prestat în parteneriat cu Emotion Trading. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul serviciului pe www.emotion.md.