iPad mini - cu orice abonament Internet ca lumea

Tot ce apreciezi la iPad — ecranul strălucit, rapiditatea, camerele FaceTime și iSight, miile de aplicații uimitoare, bateria ce rezistă 10 ore — vei aprecia și la iPad mini. Pentru că el este exact la fel, doar mai comod şi tu îl poţi ține într-o mână. Acum, ai şansa unică să-l procuri de la Moldcell, la un preţ special, cu conectare la Internet ca lumea!

Pe ecranul iPad mini, culorile sunt vibrante și textul este clar. Dar ceea ce îl face deosebit este mărimea sa. La 7,9 inchi, iPad mini are dimensiunea perfectă pentru a oferi o experiență la fel de calitativă ca iPad.

Aplicațiile concepute pentru iPad merg și pe iPad mini. WiFi este aproape de două ori mai rapid decât la orice alt iPad din generația anterioară și astfel tu ai acces rapid la rețele din întreaga lume. Cu iPad mini descărci conținut, urmăreşti video și navighezi pe Internet la viteze uimitoare.

iPad mini e disponibil la Moldcell, în baza următoarelor condiţii.

Preţ dispozitiv Plată lunară pentru dispozitiv Reducere acordată lunar Perioadă contractuală
3499 lei 500 lei 1 GB 14 luni

Iar dacă vrei să primeşti tot atâtea ore pentru apeluri în reţea, câţi GB se conţin în abonamentul tău Internet ca lumea, te invităm să alegi chiar acum un abonament voce Moldcell, pentru a beneficia de oferta 1GB = 1 ora în reţea. Detalii – aici.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în reprezentanţele Moldcell Center şi Shop, cu condiţia conectării cu un număr nou şi a semnării Contractului de abonament şi a anexei adiţionale pe termenul de 14 luni. Plata lunară pentru dispozitiv se achită suplimentar plăţii lunare pentru abonamentul Internet selectat. Abonaţii, care au participat în alte campanii cu modeme, vor putea beneficia de prezenta campanie la conectare cu un număr nou. În cadrul acestei campanii, un abonat poate beneficia de un singur dispozitiv. Oferta este valabilă pentru persoane fizice, fără datorii faţă de Operator.