Câştigă o tabletă sau smartphone Samsung!

Vrei să te inspiri din succesul participanţilor la proiectul „Got Talent” din toată lumea? Atunci te invităm să participi în concursul SMS „Ai noştri au talent!” ce îţi va pune la încercare nu doar cunoştinţele despre showul ce a colindat lumea-ntreagă, dar şi despre toate domeniile de artă, sport şi cultură, care au fost reprezentate în cadrul concursului de-a lungul timpului. Iar 5 norocoşi, care vor reuşi să acumuleze cel mai mare număr de puncte în finalul concursului SMS, vor primi următoarele premii:

Locul 1 – tableta Samsung N8000 Galaxy Note 10.1
Locul 2 – smartphoneul Samsung I9300 Galaxy S III
Locul 3 – smartphoneul Samsung I8160 Galaxy Ace II
Locul 4 – smartphoneul Samsung S5369 Galaxy Y şi
Locul 5 – smartphoneul Samsung S5660 Dark Silver

Înregistrează-te chiar acum în concursul SMS. E foarte simplu: doar expediază un SMS cu textul „RO” la numărul 3535.

După înregistrare, vei primi întrebările una câte una, cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la aceeaşi întrebare. Mai mult, în cadrul concursului poţi solicita şi un indiciu, expediind litera „H” la numărul 3535. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază cifra 0 la acelaşi număr. Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită. La fel, poţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită. Pentru a verifica numărul punctelor acumulate, trimite un SMS fără text la numărul 3535.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 5 lei, TVA inclus. În afara premiilor de bază, toţi câştigătorii vor primi câte un set de produse promoţionale Moldcell. Concursul se încheie pe 30 iunie. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului.