Jocuri, filme sau redactare de rapoarte? iPad 3G e bun la orice!

Dacă îţi doreşti un computer şi încă nu te-ai decis asupra unui model anume, noi îţi propunem să achiziţionezi un iPad 3G. Acesta îndeplinește aceleaşi funcţii sau chiar mai multe şi nu e nevoie să-l ţii mereu conectat la curent sau să procuri elemente adiţionale. iPad 3G este dotat cu baterie care rezistă până la 10 ore, deci te poţi folosi de el nu doar acasă, dar şi oriunde pleci! Optează pentru un iPad, mai cu seamă că ai mai multe opţiuni la alegere:

iPad doar la 1 leu şi 500 MB Internet trafic lunar

iPad  3G + WiFi 16 GB 32 GB 64 GB
Plată lunară 700 lei 850 lei 1000 lei

În acest caz vei semna o anexă adiţională pentru 1 an, perioadă în care primeşti 500 MB pe lună.

iPad 2 la preţ special la reîncărcarea contului cu 6000 lei

iPad 2 3G + WiFi 16 GB 32 GB
Preţ 8999 lei 10500 lei

iPad 3G nu doar îţi adaugă valoare în ochii prietenilor. Acesta reprezintă o adevărată capodoperă a tehnologiilor moderne: e suficient de mic şi uşor pentru a fi transportat şi, în acelaşi timp, are un ecran mare şi e mai simplu în utilizare decât un computer clasic. În plus, cu iPad 3G te poţi conecta la Internet nu doar în zonele cu WiFi disponibile, dar şi în timp ce călătoreşti cu trenul sau când te afli la universitate sau serviciu.

Fii în pas cu tehnologiile moderne, alege un iPad 3G!

Ofertă valabilă până pe 16 noiembrie 2011 pentru abonaţii noi şi existenţi Abonament Moldcell, la orice Moldcell Center sau Shop. Plata lunară nu poate fi rambursată sau transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator înainte de lansarea ofertei curente. Suma reîncărcată este valabilă timp de 1 an pentru orice servicii. În cazul rezilierii contractului înainte de termenul stabilit, abonatul va achita o penalitate. Un abonat poate beneficia de maxim 1 dispozitiv în cadrul promoţiei.