Malmo te aşteaptă!

Vrei să-ţi sporeşti şansele de a ajunge în Suedia la Eurovision 2013? Noi îţi oferim această posibilitate! Răspunde corect la întrebările din concursul SMS „Eurovision 2013: Hai cu noi în Suedia!” şi primește puncte duble pentru fiecare răspuns corect, în acest weekend.

Acumulează cât mai multe puncte și fii printre cei 15 câştigători:

  • Locul 1 va fi premiat cu o călătorie pentru o persoană pe 7 zile la Malmo + bilet la cele 3 concerte Eurovision + tricou și chipiu Moldcell
  • Locurile 2 - 15 vor fi premiate cu tricouri şi chipiuri Moldcell

Pentru a te înregistra în concursul SMS, expediază un SMS cu textul RO la numărul 2013. După înregistrare, vei primi întrebările una câte una, cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi la aceeaşi întrebare. Mai mult, în cadrul concursului poţi solicita şi un indiciu, expediind litera H la 2013.

Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază cifra 0 la acelaşi număr. Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită. La fel, poţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită. Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 8 lei, TVA inclus. Concursul se încheie pe 12 aprilie.